Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Κρήτη: Αλβανός “μπούκαρε” σε ξενοδοχείο και άρπαζε χρηματοκιβώτια

O έλεγχος έβγαλε “λαβράκι”


Θα μετάνιωσε πικρά που δεν είχε βγάλει δίπλωμα οδήγησης για τη μοτοσικλέτα του, ένας νεαρός Αλβανός που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. στη Χερσόνησο. Η προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα αποκάλυψε ότι ήταν διαρρήκτης ξενοδοχείων!

Κατά την προανάκριση, αποδείχθηκε ότι ο 19χρονος αλλοδαπός μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του ο οποίος αναζητείται είχαν διαρρήξει την περασμένη Κυριακή το δωμάτιο ενός Ούγγρου τουρίστα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου και είχαν «σηκώσει» ολόκληρο το safe box που είχε μέσα 820 ευρώ και 50.000 ουγγρικά φόριντ, διαβατήρια, διπλώματα οδήγησης, κάρτες ανάληψης, μια φωτογραφική μηχανή, κινητά τηλέφωνα και ένα ρολόι!

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες είχαν διαρρήξει και άλλο ένα δωμάτιο του ίδιου ξενοδοχείου και είχαν αρπάξει 500 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα. Ο 19χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες κλοπές από ξενοδοχεία.