Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Ζάκυνθος: Έπιασαν τον αλβανό έμπορο ναρκωτικών την ώρα που πουλούσε ηρωίνη

Με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, αλλά και με ένα όπλο, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ζακύνθου, ένας 40χρονος Αλβανός και ένας 51χρονος Έλληνας αγοραστής, σε θαμνώδη περιοχή στο Λαγανά Ζακύνθου.

 

Αρκετό καιρό η Ασφάλεια Ζακύνθου παρακολουσε διακριτικά τον 40χρονο αλλοδαπό και οι αστυνομικοί αποφάσισαν να δράσουν σήμερα, κατά την διάρκεια συναλλαγής με τον 51χρονο.

Κατά την σύλληψή τους βρέθηκαν πάνω στον 40χρονο Αλβανό 27,5 γραμμάρια ηρωίνης, κατανεμημένα σε 4 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες των 5 γραμμαρίων και σε 3 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες των 2,5 γραμμαρίων. Ακόμα, βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 510 ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας μια νάιλον συσκευασία που περιείχε 1,6 γραμμάρια χασίς, μια νάιλον συσκευασία που περιείχε 0,5 γραμμάρια κοκαΐνης, δύο πτυσσόμενα στιλέτα με λάμα μήκους 8 εκατοστών, δύο φωτογραφικές μηχανές, δύο κινητά τηλέφωνα και το ποσό των 60 ευρώ.

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του 51χρονου επίσης στην περιοχή του Λαγανά, βρέθηκε νάιλον συσκευασία ηρωίνης βάρους 3,5 γραμμαρίων, 60 ναρκωτικά χάπια Ζανάξ, 30 χάπια λεξοτανίλ και 10 χάπια υπνοστεντόν. Ακόμη βρέθηκε μια ηλεκτρική ζυγαριά ασφαλείας, ένα πιστόλι με γεμιστήρα και δέκα φυσίγγια και ένα κινητό τηλέφωνο.