Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Εθνικά Θέματα και Λαθρομετανάστευση, τα πραγματικά προβλήματα της Ελλάδος


Εθνικά Θέματα και Λαθρομετανάστευση, τα πραγματικά προβλήματα της ΕλλάδοςΆρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

Ήδη από χθες, γενέθλια μέρα για τον πρωθυπουργό, έφτασαν και μπούκαραν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και την Τράπεζα της Ελλάδος τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικα. 

 Ολόκληρη η σφαίρα της ειδησεογραφίας έχει κατακλυστεί από τα ρεπορτάζ σχετικά με την πορεία της Ελληνικής Οικονομίας, την σταδιακή άρση (ή μη) των capital controls και το αν τελικά ο Τζέφρυ θα μπορέσει να αγοράσει από το «Amazon».

Μπορεί τα θέματα της οικονομίας να είναι εξόχως σοβαρά, όμως για εμάς τους Εθνικιστές η Οικονομία αποτελεί μέσο και όχι αυτοσκοπό. Σαφώς σοβαρότερα για την επιβίωση του Έθνους των Ελλήνων είναι τα ζοφερά νέα που έρχονται από το πεδίο των κρίσιμων Εθνικών Θεμάτων και φυσικά της λαθρομετανάστευσης.

Χρόνια πριν, συγκεκριμένα το 1992, υπό το βάρος των πανεθνικών συλλαλητηρίων, οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν αποφανθεί ότι δεν προτίθενται να συναινέσουν σε μία εκχώρηση του ονόματος στους σκοπιανούς σφετεριστές. Αυτό ουδέποτε ανεκλήθη επισήμως παρά το γεγονός ότι οι υπουργοί εξωτερικών ακολουθούσαν μία εντελώς διαφορετική πολιτική. Τώρα πλέον έχει καταστεί, σιωπηλά, θέση της κυβερνήσεως και όλων των κομμάτων, πλην Χρυσής Αυγής, η εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, «με γεωγραφικό προσδιορισμό».

Πριν από λίγες μέρες ο Κοτζιάς έφτασε να κάνει λόγο για στήριξη της εισόδου του Κοσσόβου στους ευρωατλαντικούς οργανισμούς, γεγονός που σηματοδοτεί μία αναγνώριση, ουσιαστικά, του εν λόγω μορφώματος. Ο τρόπος δημιουργίας αυτού του μορφώματος, ως μονομερούς αποσχίσεως μη αναγνωρισμένης μειονότητας, σημαίνει ότι η Ελλάδα δια της αναγνωρίσεως του κρατιδίου, ουσιαστικά αναγνωρίζει και τον τρόπο δημιουργίας του. Αυτό δημιουργεί ένα πολύ σοβαρό προηγούμενο που θέτει σε ευθύ κίνδυνο τη Θράκη μας, η οποία βρίσκεται ήδη στο έλεος των πρακτόρων του τουρκικού προξενείου.

Ίδια μοίρα αναμένεται και στο Κυπριακό, όπου όπως όλα δείχνουν πλησιάζει η ώρα της προδοσίας του «ΟΧΙ» του Κυπριακού Ελληνισμού στο σχέδιο Ανάν, με την πραγματοποίηση ενός παραπλήσιου σχεδίου στα πλαίσια της «διζωνικής - δικοινοτικής ομοσπονδίας», που νομιμοποιεί τον Αττίλα και θέτει τις βάσεις για να βάλει χέρι στην Κύπρο ο τούρκος.

Και στα τρία παραπάνω θέματα η πολιτική του Σύριζα αποτελεί μία συνέχεια της πολιτικής της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που είχαν κάνει όλες τις προπαρασκευαστικές ενέργειες της εθνοπροδοσίας, ενώ για άλλη μία φορά η Αριστερά καλείται να δώσει τη χαριστική βολή στον Ελληνισμό.
Υπάρχουν δύο, όμως, ακόμα Εθνικά Θέματα, των οποίων η πορεία κρίνεται - τουλάχιστον - ως ανησυχητική.  

Το πρώτο είναι το δημογραφικό, στο οποίο παρατηρείται μία μακροχρόνια και συνεχώς επιδεινούμενη μείωση των Ελλήνων. Παράλληλα με αυτό παρατηρείται ένας ολοένα και αυξανόμενος εποικισμός της Πατρίδας μας από πάσης φύσεως λαθρομετανάστες. Οι έποικοι αντικαθιστούν τον εγχώριο πληθυσμό και πλέον φαντάζει πολύ κοντινή η μέρα που οι Έλληνες θα είμαστε πλειοψηφία μέσα στην ίδια μας την χώρα.

Ως δευτερεύον κρίνεται το πρόβλημα της οικονομίας, εμπρός σε αυτά τα ζητήματα. Θα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι η Ελλάς έχει βιώσει ήδη αρκετές χρεωκοπίες τον προηγούμενο αιώνα και το Έθνος επέζησε από αυτές. Όμως από τη δημογραφική βόμβα, την λαθρομετανάστευση και την προδοσία των Εθνικών Θεμάτων, δημιουργούνται οι ιστορικές προϋποθέσεις για τον θάνατο του χιλιόχρονου Έθνους μας.

Κώστας Αλεξανδράκης