Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ 82ΧΡΟΝΗ ΓΙΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΒΕΡΑ!!!

Η ληστεία είχε γίνει τις πρώτες πρωινές ώρες της 7ης Αυγούστου, όταν οι ηλικίας 21 και 24 χρόνων δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της 82χρονης γυναίκας στην περιοχή Γαστούρι

Μετά τις εννέα διαρρήξεις που είχαν διαπράξει από τις αρχές Αυγούστου σε σπίτια στην πόλη της Κέρκυρας, εξιχνιάστηκε και μια άγρια ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης την οποία οι δυο νεαροί Αλβανοί χτύπησαν αλύπητα για να αρπάξουν μόνο τη χρυσή βέρα που φορούσε στο δάχτυλό της!

Η ληστεία είχε γίνει τις πρώτες πρωινές ώρες της 7ης Αυγούστου, όταν οι ηλικίας 21 και 24 χρόνων δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της 82χρονης γυναίκας στην περιοχή Γαστούρι. Τρεις ημέρες αργότερα, είχαν συλληφθεί στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης της Ασφαλείας και είχε διαπιστωθεί ότι είχαν διαρρήξει άλλες εννέα κατοικίες στην Γαρίτσα και σε άλλες περιοχές περιφερειακά της πόλης και είχαν αρπάξει χρήματα, τιμαλφή, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Μετά την εξιχνίαση της ληστείας από το αστυνομικό τμήμα Αχιλλείων, σχηματίστηκε νέα δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος των δύο αλλοδαπών για ληστεία κατά συναυτουργία και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης του συνεχίζεται.