Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Ηράκλειο: Βούλγαροιί σκότωσαν με 57 μαχαιριές τον Όθωνα Ανδρουλιδάκη στο κρεβάτι του

Δύο νεαροί Βούλγαροι, ηλικίας 19 και 21ος ετών έχουν προσαχθεί από τις αρχές και κρατούνται, καθώς όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στην ενοχή τους για τη δολοφονία με πολλαπλές μαχαιριές, του άτυχου 71χρονου Όθωνα Ανδρουλιδάκη, μέσα στο σπίτι του στις Μοίρες Ηρακλείου.

Τον άτυχο ηλικιωμένο βρήκε η κόρη του να κείτεται νεκρός στο κρεβάτι του, ενώ τόσο τα χρήματα που βρέθηκαν στις τσέπες του όσο και η απουσία ίχνους αναστάτωσης στο σπίτι, απομάκρυναν το σενάριο της ληστείας και ενίσχυαν την εκδοχή ότι ο δράτσης ή οι δράστες ήταν πρόσωπα οικεία στο θύμα.

Την εκδοχή αυτή "στήριξε" και το γεγονός ότι στην πόρτα του σπιτιού δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης. Οι δύο νεαροί κρατούνται από την Αστυνομία, ενώ εντός της ημέρας αναμένονται τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων, που εικάζεται ότι θα "επισφραγίσουν" την ενοχή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ήδη έχει ομολογήσει ο ένας από τους δύο νεαρούς, που σημειωτέον έκανε παρέα με το θύμα. Τα κίνητρα και τα αίτια της δολοφονίας δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Για την υπόθεση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις ακόμα και εντός της ημέρας.
Πηγή: cretalive.gr