Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΜΑΚΕΛΕΙΟ στις φυλακές Τρικάλων!! ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ και ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ μεταξύ Αλβανών και Πακιστανών – 4 στο νοσοκομείο



trikala-filakesΣε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Αλβανών και Πακιστανών κρατουμένων οφείλεται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε λίγο μετά τις 20.15 στις φυλακές των Τρικάλων.

Οι ίδιες πληροφορίες του “Meteora voice”αναφέρουν ότι η συμπλοκή ξεκίνησε από κάποιο λεκτικό διαπληκτισμό μεταξύ των κρατουμένων και γρήγορα πήρε διαστάσεις με αλληλομαχαιρώματα με αιχμηρά αντικείμενα που έφεραν πάνω τους.

Αμέσως επενέβησαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι αλλά άνδρες της εξωτερικής φρουράς αλλά στο μεταξύ τρεις από τους εμπλακέντες τραυματίστηκαν και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Τρικάλων για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου ο ένας εκ των κρατουμένων Πακιστανικής καταγωγής είναι σοβαρά τραυματίας και οι άλλοι δυο ελαφρύτερα χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή τους κανένας.

Στο μεταξύ στην φυλακή έσπευσαν και ισχυρές δυνάμεις της ΑΔ Τρικάλων με επικεφαλής τον Διευθυντή της κ. Γραβάνη προκειμένου να αποκατασταθεί η τάξη και να επιστρέψουν όλοι οι κρατούμενοι στα κελιά τους.