Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Μούγκα από τους λαθρολάγνους: Μπαγκλαντεσιανός επιχείρησε να βιάσει αγοράκι 2.5 ετών, επειδή... συνηθίζεται στην πατρίδα του!


Μούγκα από τους λαθρολάγνους: Μπαγκλαντεσιανός επιχείρησε να βιάσει αγοράκι 2.5 ετών, επειδή... συνηθίζεται στην πατρίδα του!Σοκαριστική η είδηση η οποία έρχεται από το Ρέθυμνο και η οποία όπως ήταν φυσικό, δεν έλαβε τα φώτα της δημοσιότητος που της αρμόζουν: 30χρονος μπαγκλαντεσιανός επιχείρησε να βιάσει παιδάκι 2,5 χρονών, το οποίο γλίτωσε χάρη στη παρέμβαση της γιαγιάς του!

Το συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου, όταν η γιαγιά του παιδιού αντιλήφθηκε την απουσία του. Ανάστατη άρχισε να το αναζητεί, οπότε ενστικτωδώς κινήθηκε προς την οικία απέναντι από τη δική της, όπου κατοικούν Μπαγκλαντεσιανοί.

Η γιαγιά κάλεσε αμέσως την αστυνομία όταν είδε από το παράθυρο τον λαθρομετανάστη να θωπεύει το παιδάκι και έσπευσε να το προστατέψει. Αστυνομικοί που κατέφθασαν συνέλαβαν τον Μπαγκλαντεσιανό, ο οποίος στην κατάθεσή του υποστήριξε πως είναι αθώος διότι στην πατρίδα του η απεχθής ενέργειά του δεν είναι παράνομη αλλά αντίθετα συνηθίζεται!

Αυτά είναι τα μεθεόρτια της λαθρομετανάστευσης και της επιβαλλόμενης πολυφυλετικής κοινωνίας, για την οποία κόπτεται η Αριστερά και τα τελευταία χρόνια και η ψοφοδεξιά. Την ίδια ώρα κατά την οποία λαθρομετανάστες εγκληματούν διότι αυτό συνηθίζεται στις πατρίδες τους, τα μέσα ενημέρωσης βομβαρδίζουν τους Έλληνες για το δράμα των λαθρομεταναστών που στερούνται catering και air condition!

Θαυμάστε την κοινωνική τους «ευαισθησία»...