Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Τασία Χριστοδουλοπούλου για την κατάληψη του Πεδίου του Άρεως από τους λαθρομετανάστες: «Μην με ενοχλείτε, είμαι Βρυξέλλες» ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ


Τασία Χριστοδουλοπούλου για την κατάληψη του Πεδίου του Άρεως από τους λαθρομετανάστες: «Μην με ενοχλείτε, είμαι Βρυξέλλες»Είδαμε, προ ημερών, τις προσβλητικές για τον Ελληνισμό εικόνες με την κατάληψη του Πεδίου του Άρεως από λαθρομετανάστες, οι οποίοι έχουν μετατρέψει το Πεδίο των Ηρώων σε καταυλισμό.

Ο τόπος που βρίσκονται τα οστά του Αλέξανδρου Υψηλάντη έχει καταληφθεί από παράνομους ισλαμιστές λαθρομετανάστες, γεγονός που προφανώς συνιστά ύψιστη προσβολή για ολόκληρο τον Ελληνισμό.

Για το ζήτημα ερωτήθηκε η αρμόδια υπουργός, Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία αφοπλιστικά είπε: «Ε, και τι να κάνω τώρα, τι να σας πω. Πάρτε στο υπουργείο να σας εξυπηρετήσουν». Στη συνέχεια τόνισε ότι βρίσκεται Βρυξέλλες.

Αφότου έφτασε με την πολιτική της να υπάρχει μία είσοδος 30.000 λαθρομεταναστών μηνιαίως στη χώρα, η κυρά Τασία αντί να τους πάρει σπίτι της, φεύγει για Βρυξέλλες και απαξιώνει τους Έλληνες, οι οποίοι απαιτούν μία απάντηση για την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.