Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Φλώρινα : Αλβανός λαθρομετανάστης έκλεψε τις οικονομίες μητέρας και κόρης αλλα τον πιάσανε στα σύνορα όπως γύρναγε για Αλβανία..

Ο 37χρονος αλλοδαπός είχε ανακαλύψει την κρυψώνα όπου φύλαγαν τις οικονομίες μιας ζωής μια 86χρονη γυναίκα και η 64χρονη κόρη της

Για κάτι παραπάνω από 24 ώρες ένιωθε… πλούσιος ένας λαθρομετανάστης από την Αλβανία, που ετοιμαζόταν να επιστρέψει στην πατρίδα τους με τις τσέπες γεμάτες από «ζεστό» μετρητό, τη λεία του από τη διάρρηξη στο σπίτι δυο γυναικών!

Το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, ο 37χρονος αλλοδαπός είχε ανακαλύψει την κρυψώνα όπου φύλαγαν τις οικονομίες μιας ζωής μια 86χρονη γυναίκα και η 64χρονη κόρη της σε περιοχή της Φλώρινας. «Βούτηξε» 28.010 ευρώ και 100 δολάρια Αυστραλίας και ξεκίνησε για να επιστρέψει στην Αλβανία.

Όμως, το ταξίδι του σταμάτησε πρόωρα στην Κρυσταλλοπηγή, όπου τον εντόπισαν οι άνδρες του τοπικού τμήματος και της Ασφαλείας και του φόρεσαν χειροπέδες!

Τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν ακέραια στην κατοχή του, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στις δυο γυναίκες, ενώ ο 37χρονος παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που του άσκησε δίωξη για κλοπή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

protothema.gr