Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Λάμπρος Φουντούλης: Το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης θα λυθεί μόνο με την εφαρμογή των θέσεων της Χρυσής Αυγής


Λάμπρος Φουντούλης: Το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης θα λυθεί μόνο με την εφαρμογή των θέσεων της Χρυσής ΑυγήςΕδώ και μερικούς μήνες ζούμε την κορύφωση της τραγικής και επικίνδυνης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στα νησιά του Αιγαίου, με την εισβολή των εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, τους οποίους ουσιαστικά προσκαλεί η ίδια η κυβέρνηση, αδιαφορώντας τόσο για τις κοινωνικές συνέπειες όσο και για την καταστροφή του ίδιου του Ελληνικού Έθνους, αν δεν την επιδιώκουν κιόλας.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι η Χίος, η οποία τις τελευταίες μέρες ζει καταστάσεις που θεωρούσαμε όλοι πως δεν θα ξαναβλέπαμε ποτέ στην Ελλάδα. Κρούσματα φυματίωσης, τα οποία είχαν εξαφανισθεί από την πρώτη μεταπολεμική δεκαετία, καθώς και άλλες απίθανες ασθένειες, δώρο των λαθρομεταναστών, της αγαπημένης κατηγορίας μελλοντικών πολιτών της κυβέρνησης.

Ήδη στους ελέγχους που έχουν γίνει, έχουν βρεθεί πάνω από είκοσι άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας θετικοί στη φυματίωση, ενώ ο αριθμός όσων έχουν συνολικά προσβληθεί σύμφωνα με του γιατρούς, παραμένει άγνωστος και πολύ φοβάμαι πως στο πολύ κοντινό μέλλον θα αντιμετωπίσουμε μια σοβαρότατη επιδημία, για την οποία δεν είμαστε προετοιμασμένοι.

Επιπλέον, οι λαθρομετανάστες έχουν ουσιαστικά καταλάβει το νησί, αφοδεύουν στα σπίτια των κατοίκων, ενώ απλά θέμα χρόνου είναι να ξεσπάσουν ταραχές, είτε μεταξύ τους, είτε εναντίων των Ελλήνων.

Ποιος ευθύνεται για αυτήν την κατάσταση; Σίγουρα όχι όσοι υπομένουν τώρα τις συνέπειες. Ευθύνονται όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις από την δεκαετία του ενενήντα μέχρι σήμερα, διότι ασχέτως της ρητορικής τους, προώθησαν την παράνομη μετανάστευση, για να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα. Ποτέ δεν έλαβαν μέτρα, όχι γιατί δεν μπορούσαν, αλλά γιατί δεν ήθελαν. Άλλωστε, είναι πολύ πιο εύκολο να ελέγχεις μια πολυεθνική σούπα, χωρίς κοινά στοιχεία, παρά έναν ομοιογενή Λαό, με ήθη, έθιμα, παραδόσεις και κυρίως, αντιστάσεις και πνεύμα αλληλοϋποστήριξης.
Ευθύνεται ακόμα ο Δυτικός κόσμος, που καταστρέφει τις χώρες από τις οποίες προέρχονται οι λαθρομετανάστες, για να προωθήσει την νέο - αποικιακή πολιτική και να καταληστέψει τους φυσικούς πόρους των χωρών αυτών.

Ευθύνεται ακόμα η Ευρωπαϊκή Ένωση, που δια στόματος του Προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, του ανθέλληνα και πολιτικά ανύπαρκτου Σουλτς, θεωρεί πως πρέπει να αντικατασταθούν οι Ευρωπαϊκοί Λαοί από τους λαθρομετανάστες, ειδικά δε τα αμέσως επόμενα χρόνια χρειαζόμαστε τουλάχιστον πενήντα επιπλέον εκατομμύρια σύμφωνα με τα λεγόμενα του.
Ποια είναι η απάντηση σε όλα αυτά; Όσο και αν θέλουν να μας την παρουσιάζουν δύσκολη, στην πραγματικότητα είναι πολύ απλή.

Άμεση εφαρμογή των νόμων του Ελληνικού Κράτους, απέλαση όλων των παρανόμων μεταναστών και θωράκιση των εξωτερικών μας συνόρων. Μονομερής καταγγελία της συνθήκης Δουβλίνου ΙΙ, που εγκλωβίζει στην χώρα μας τους λαθρομετανάστες. Καμία δωρεάν φιλοξενία σε χώρους που ομοιάζουν με ξενοδοχείο 5 αστέρων, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.

Επιπλέον, αν η Ευρώπη επιμένει να υποστηρίζει πολιτικές που οδηγούν στην καταστροφή του Έθνους και του Λαού μας, θα πρέπει να απομακρυνθούμε από αυτήν. Η επιβίωση μας είναι σημαντικότερη από οποιοδήποτε ευρωπαϊκό δήθεν κεκτημένο και αυτό δεν ισχύει μόνο στην οικονομία.

Μέχρι ο Ελληνικός Λαός να αναθέσει στην Χρυσή Αυγή την διαχείριση της Αρχής στην χώρα μας και να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας, πρόγραμμα σωτηρίας του Λαού μας, το Κίνημα μας θα στέκεται στο πλάι των Ελλήνων που υποφέρουν, είτε στη Χίο, είτε σε οποιοδήποτε άλλο νησί ή άλλη περιοχή της Χώρας μας.