Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΑΠΕΔΡΑΣΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ!!! ΜΕ ΚΑΡΑΤΕ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ! ΞΑΝΑ-ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ..!

Ο 29χρονος δολοφόνος του beach bar στην Ποτίδαια Χαλκιδικής, ο άνθρωπος που σκότωσε δυο αδέρφια και τραυμάτισε άλλα δυο άτομα, για ένα ερωτικό πείραγμα στην κοπέλα του, απέδρασε πηγαίνοντας στην τουαλέτα.

Ο δράστης χθες το απόγευμα προφασίστηκε στους αστυνομικούς την ανάγκη του να πάει στο μπάνιο.

Όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν το κελί του, ο 29χρονος Γεωργιανός με χτυπήματα πολεμικών τεχνών, των οποίων είναι γνώστης, κατάφερε να τους εξουδετερώσει και στη συνέχεια να κάνει το ίδιο χτυπώντας την γυναίκα αξιωματικό υπηρεσίας και να καταφέρει να διαφύγει τρέχοντας έξω από το αστυνομικό τμήμα Πολυγύρου.

Η απόδραση δεν έγινε γνωστή, παρότι το σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων της περιοχής εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Μερικές ώρες αργότερα εντοπίστηκε σε μικρή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα, σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, με αποτέλεσμα την εκ νέου σύλληψή του.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. έθεσε σε διαθεσιμότητα τους αστυνομικούς και διέταξε ΕΔΕ για την εξακρίβωση των συνθηκών της απόδρασης του επικίνδυνου κακοποιού.

Να σημειώσουμε ότι το φονικό συνέβη στο βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε γνωστό beach bar της Ποτίδαιας Χαλκιδικής.

Αφορμή για τον καυγά, στάθηκε η ερωτική προσέγγιση τριών Ελλήνων στη φίλη του 29χρονου δράστη, ο οποίος μένει χρόνια στα Νέα Μουδανιά.
Όταν κατάλαβε το έντονο φλερτ προς τη φίλη του κατευθύνθηκε προς την παρέα των Ελλήνων και τους ζήτησε το λόγο προτρέποντας τους να σταματήσουν.

Η έντονη λογομαχία έγινε αντιληπτή από τον 34χρονο, τον αστυνομικό αδερφό του και τέσσερις ακόμη φίλους τους, που πλησίασαν προς την παρέα που διαπληκτιζόταν, τους οποίους γνώριζαν, επιδιώκοντας να ηρεμήσουν τα οξυμένα πνεύματα. Ο ομογενής από τη Γεωργία, γνώστης πολεμικών τεχνών, που έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για ληστεία, αποχώρησε προσβεβλημένος από το κατάστημα.

Η παρέα των Ελλήνων παρέμεινε και συνέχισε να διασκεδάζει, χωρίς κανείς να υποπτεύεται το αιματοκύλισμα που θα ακολουθούσε, καθώς υπήρχε η αίσθηση ότι ο επεισόδιο είχε λήξει. Δεν ήταν όμως έτσι, αφού λίγα λεπτά αργότερα, ο 29χρονος επέστρεψε κρατώντας στα χέρια του ένα πιστόλι, που είχε πάρει από το σπίτι του. Σε κατάσταση αμόκ άρχισε να ψάχνει του «αντιπάλους» και όταν τους εντόπισε, άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους. Πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές.

Ο 29χρονος δράστης μετά την πράξη του διέφυγε προσωρινά βρίσκοντας καταφύγιο σε αλσύλλιο της περιοχής, κοντά στην παραλία της Ποτίδαιας. Συνελήφθη, το μεσημέρι της επόμενη μέρας όταν επιχειρούσε να διαφύγει και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου, από το οποίο κατάφερε να αποδράσει και να... επιστρέψει λίγο αργότερα.
  thetoc.gr