Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Εύβοια: Σκότωσαν στο ξύλο τον Δημήτρη Αντωνιάδη μπροστά στη γυναίκα του – Οι Βούλγαροι δολοφόνοι ενώπιον της δικαιοσύνης (Βίντεο)

To χρονικό του φονικού που συγκλόνισε την Χαλκίδα


Ξαναζωντανεύουν οι μνήμες από το άγριο φονικό του άτυχου άντρα στη Σουβάλα, με δράστες δύο Bούλγαρους (πατέρας και γιος) και δύο Χαλκιδέους.

Στο σκαμνί θα κάτσουν οι τέσσερις προφυλακισμένοι δράστες, οι οποίοι έχουν ομολογήσει ότι σκότωσαν τον 83χρονο και τραυμάτισαν την 94χρονη συντρόφο του.

Η δίκη ήταν να ξεκινήσει την Τρίτη (21-07-2015) ωστόσο αναβλήθηκε για την Πέμπτη (23-07-2015) αφού δεν προσήλθε στο δικαστήριο η 94χρονη σύντροφος του άτυχου ηλικιωμένου, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Οι ένορκοι έκριναν ότι η παρουσία της είναι απαραίτητη για την έκβαση της υπόθεσης.

Το φρικτό έγκλημα συνέβη την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014, στην οδό Καραολή & Δημητρίου, στις 21.20 το βράδυ. Ο 83χρονος Δημήτρης Αντωνιάδης, βρισκόταν στην διπλανή καφετέρια Lemon και παρακολουθούσε με φίλους τον αγώνα της Εθνικής στο μπάσκετ. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας που βλέπετε στις φωτογραφίες.
Μόλις ο 83χρονος επέστρεψε στην οικία του και ξεκλείδωσε την πόρτα εισόδου του διαμερίσματος, του επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά οι δύο Βούλγαροι, τον φίμωσαν και τον έδεσαν, με αποτέλεσμα να επέλθει ο βίαιος θάνατός του, από ασφυξία.

Η παρουσία των δραστών έγινε αντιληπτή από την 94χρονη σύντροφο του, με αποτέλεσμα ένας από τους δράστες να της επιτεθεί, να την χτυπήσει σε διάφορα σημεία του σώματός της και να την φιμώσει.

Ακολούθως οι δράστες ερεύνησαν τους χώρους του διαμερίσματος και αφού βρήκαν και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, διέφυγαν με τους δύο συνεργούς τους, οι οποίοι κατά τη διάρκεια των εγκληματικών πράξεων επιτηρούσαν εξωτερικά το χώρο της πολυκατοικίας, εκτελώντας χρέη «τσιλιαδόρου».