Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ιδού γιατί το υπουργείο Ναυτιλίας δίνει ψευδή στοιχεία: 28.260 λαθρομετανάστες εισέβαλαν το τελευταίο 20ήμερο!


Ιδού γιατί το υπουργείο Ναυτιλίας δίνει ψευδή στοιχεία: 28.260 λαθρομετανάστες εισέβαλαν το τελευταίο 20ήμερο!Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα, το Λιμενικό δίνει ελλιπή (δηλαδή ψευδή) στοιχεία για τον αριθμό των λαθρομεταναστών που… προτιμούν καθημερινά την Ελλάδα.

Αυτό άρχισε να συμβαίνει σταδιακά από την Παρασκευή 9 Ιουλίου, ενώ την προηγουμένη είχε σημειωθεί ρεκόρ… προτιμήσεων - 1.655 μέσα σε μια μέρα, μόνο δια θαλάσσης!

Έτσι, εμφανίζονται από τότε 200-300 καθημερινά, αριθμός προφανώς ψευδής, αν κρίνουμε ότι ο μέσος ημερήσιος όρος του Ιουνίου ήταν 1.042 λαθρομετανάστες και υπήρχε καθημερινά αυξητική τάση.

Για να καταλάβετε τι γίνεται, το άρθρο αυτό γράφεται τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και ο απολογισμός που εμφανίζουν οι ξεδιάντροποι κόκκινοι ψεύτες για το Σάββατο, είναι… 47 λαθρομετανάστες!

Ποια είναι η πραγματικότης; Ότι το τελευταίο 20ήμερο (από 23 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου), έχουν εισέλθει στα νησιά μας - κρατηθείτε!- 28.260 λαθρομετανάστες! Ήτοι, 1.442 την ημέρα! Και ότι μόνο το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουλίου (που οι αριθμοί που εμφανίζονταν στην ιστοσελίδα του Λιμενικού ήταν τουλάχιστον αστείοι…) καταγράφηκαν 4.266 λαθρομετανάστες!

(ΥΓ): Όσο και να λυσσάνε τα τριτομνημονιακά κουμούνια του υπουργείου Ναυτιλίας και οι πρόθυμοι εκτελεστές των παρανόμων εντολών τους, η ενημέρωση του ελληνικού λαού δε θα σταματήσει ποτέ!