Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Κάτω Πατήσια - Συνελήφθη ο Αλβανός δράστης που πυροβόλησε 5 φορές 25χρονο!

Άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας ,η οποία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για την εύρεση του άγνωστου άντρα. Στις 00:56 ,13/5/15,  oι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ συνέλαβαν το νεαρό δράστη Αλβανικής καταγωγής, που πυροβόλησε τον νεαρό ομοεθνή του για άγνωστους μέχρι στιγμή λόγους!

Ανάστατοι οι φίλοι του τραυματία και εμφανώς εξαγριωμένοι θέλησαν να μάθουν περισσότερα για το ποιος είναι αλλά και γιατί το έκανε.  

Η ομολογουμένως άμεση επέμβαση της ομάδας ΔΙΑΣ και η ταχύτητα της σύλληψης του δράστη, έκανε τον επικεφαλής της ομάδας να τους δώσει εύσημα για την γρήγορη και αποτελεσματική αντίδρασή τους. Για την άμεση παρουσία της αστυνομίας μίλησαν και οι αυτόπτες μάρτυρες.

Ο νεαρός ο οποίος τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα και στο πόδι , νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό. Οι αυτόπτες μάρτυρες δεν μπορούν να καταλάβουν τι έγινε και γιατί ο άγνωστος άντρας πυροβόλησε τον φίλο τους, ο οποίος όπως λένε «είναι ένα παιδί ήσυχο που δεν έχει εμπλακεί ούτε σε καυγάδες, ούτε έχει διαφορές με κανέναν, ούτε και έχει πειράξει κανέναν».

Οι μάρτυρες περιγράφουν ακόμα σοκαρισμένοι το περιστατικό: «Δεν προλάβαμε ούτε να αντιδράσουμε, ούτε καν να καταλάβουμε τι συνέβη. Αυτός πέρασε μέσα από την πλατεία όπως περνάνε δεκάδες άλλοι άνθρωποι. Δεν δώσαμε σημασία γιατί μέσα στο σκοτάδι και σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα, δεν καταλάβαμε ότι φορούσε κουκούλα.  Στάθηκε δίπλα μας και έβγαλε ένα όπλο, πιθανότατα 45άρι. Πυροβόλησε πέντε φορές τον φίλο μας και έφυγε και πάλι πεζός».