Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Και οι λαθρομετανάστες της Γαύδου στην Αθήνα...


Και οι λαθρομετανάστες της Γαύδου στην Αθήνα...ΣΤΟΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.. ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΝΟ.. ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ

Πριν από λίγες ημέρες ένα δουλεμπορικό σκάφος έφτασε στην Γαύδο, με αποτέλεσμα έστω και προσωρινά οι κάτοικοι του νησιού να γίνουν μειοψηφία στον τόπο τους. Εν τέλει οι εν λόγω λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν αρχικώς στα Χανιά και ακολούθως πήραν το πλοίο για Πειραιά και από εκεί Αθήνα.

Αυτό θυμίζει, βεβαίως, το περιστατικό που δήθεν «δεν ήξερε» ο Πανούσης με τους λαθρομετανάστες της Αμυγδαλέζας. Όταν η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει την Αμυγδαλέζα, τους μετέφερε με λεωφορείο στην Ομόνοια, όπου και τους άφησε. Τότε ο υπουργός είχε δηλώσει άγνοια, λέγοντας μάλιστα ότι έτσι στέλνουν το λάθος μήνυμα.

Τότε η υπουργός λαθρομετανάστευσης είχε «αδειάσει» τον Πανούση, λέγοντας ότι εκεί είναι οι συγγενείς τους και το φαΐ είναι φτηνό. Τώρα οι λαθρομετανάστες της Γαύδου και πάλι αφέθηκαν στην Αθήνα, ενώ προφανώς δεν έχουν συγγενείς στην Ομόνοια, ούτε τρόπο να αγοράσουν το «φτηνό φαΐ».

Όπως σημειώνουν τα ρεπορτάζ, μεταξύ αυτών βρίσκονται και 40 ασυνόδευτα παιδιά. Αυτό το τονίζουν οι δημοσιογραφίσκοι προκειμένου να δώσουν «ανθρωπιστικό «αέρα» στην όλη κίνηση των συριζαίων. Όμως στην πραγματικότητα «ξεβρακώνουν» τους ψευτοανθρωπιστές. 40 ασυνόδευτα παιδιά θα αφεθούν μόνα τους στην πιο απάνθρωπη πλατεία της Ελλάδας, πιθανόν και της Ευρώπης. Προκειμένου, δηλαδή, να ικανοποιήσουν την ιδεοληψία τους αφήνουν 40 ασυνόδευτα παιδιά, βορά στα κυκλώματα που λυμαίνονται το κέντρο των Αθηνών.

Τα συμπεράσματα δικά σας...