Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Έφεραν τον... Άγιο Παντελεήμονα στην Καβάλα! Επιχείρηση για την σύλληψη λαθρομεταναστών μέσα στην πόλη!


Έφεραν τον... Άγιο Παντελεήμονα στην Καβάλα! Επιχείρηση για την σύλληψη λαθρομεταναστών μέσα στην πόληΑνθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη παράνομων μεταναστών έλαβε χώρα αργά το βράδυ της Παρασκευής στους δρόμους της Καβάλας.

Η καταδίωξη ξεκίνησε από τα διόδια του Ιάσμου στη Κομοτηνή, όπου αστυνομικοί κάνανε σήμα να σταματήσει για έλεγχο η πολυτελής Μercedes που μετέφερε τους λαθρομετανάστες και η οποία κατέληξε στο κέντρο της Καβάλας. Με το που εισήλθε στη πόλη της Καβάλας το εν λόγω όχημα ξεκίνησε μια ξέφρενη πορεία.

Στην αρχή παραβίαζε το ένα μετά το άλλο τα φανάρια και στη συνέχεια συγκρούστηκε με αρκετά σταθμευμένα αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης για να καταλήξει λίγο μετά ακινητοποιημένο. Οι λαθρομετανάστες μαζί με το διακινητή τους διέφυγαν για λίγο πεζοί μέχρι να συλληφθούν από αστυνομικούς, όπου κατά τις συλλήψεις τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός. Επισφράγισμα της παραπάνω χολιγουντιανής καταδίωξης αποτελεί το γεγονός ότι το Σάββατο συνελήφθησαν επιπλέον 13 λαθρομετανάστες στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”.


Πλήθος Καβαλιωτών μαζεύτηκαν για να δουν το θέαμα αργά το βράδυ της Παρασκευής. Η εικόνα των αστυνομικών να κυνηγούν τους λαθρομετανάστες στη πόλη, ενώ στιγμές πιο πριν είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλα τροχαία ατυχήματα λόγω της καταδίωξης, ήταν μια εικόνα που πρώτη φορά βιώνει η πόλη και σίγουρα θυμίζει το κέντρο των Αθηνών!

Αν και την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση την έχουν βιώσει στο πετσί τους οι κάτοικοι της πρωτεύουσας, πήραμε και εμείς οι Καβαλιώτες μια γεύση από το μέλλον που σίγουρα έρχεται με γοργούς ρυθμούς και στην πόλη μας αλλά και γενικότερα σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.

Η ανεξέλεγκτη είσοδος λαθρομεταναστών από δεκάδες σημεία σε όλη τη χώρα, η κατάργηση των κέντρων φιλοξενίας τους, καθώς και οι προθέσεις της υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Τασίας Χριστοδουλοπούλου να μεταφέρει τους παράνομους μετανάστες σε όλη τη χώρα για να “αποσυμφορηθεί” η Αθήνα είναι σίγουρο ότι θα γεννήσει νέους "Άγιους Παντελεήμονες" σε όλη την επικράτεια και πόσο μάλλον στις μικρές κοινωνίες της Ελληνικής επαρχίας.

Η Λαθρομετανάστευση, την οποία προστατεύει η συνθήκη Δουβλίνο 2, έχει μετατραπεί σε τεράστια υπαρκτή απειλή για την Εθνική μας Ασφάλεια και Κυριαρχία.