Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Άνδρες του Λιμενικού προειδοποιούν: «Έχουμε εισβολή, θα μπουν στη χώρα πάνω από 500.000 λαθρομετανάστες»!

Συγκεκριμένα, η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λέσβου - Λήμνου - Αγίου Ευστρατίου, απέστειλε επιστολή προς την πολιτική και φυσική ηγεσία του Σώματος όπου θέτει, ουσιαστικά, ζητήματα μείζονα τα οποία ο ψευδοανθρωπισμός της εγχώριας καθεστηκυίας τάξης επιχειρεί να κρύψει κάτω από το χαλί.

Η επιστολή των λιμενικών δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο αμφιβολιών, για την πραγματική κατάσταση στο Αιγαίο την οποία συνειδητά αποκρύπτουν τα ελεγχόμενα, καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης: «μετά από ακόμα ένα Σαββατοκύριακο, όπου οι λιμενικοί που υπηρετούμε στο νησί της Λέσβου, υπερβάλαμε εαυτό και έχοντας σαφή εικόνα πλέον από τους αριθμούς, οι οποίοι μας δείχνουν τι πραγματικά συμβαίνει και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, σας παραθέτουμε τα ακόλουθα: Τον μήνα Φεβρουάριο 2015 στην Λέσβο καταγράφηκαν 1.041 άτομα, όταν τον περσινό Φεβρουάριο 2014 είχαν καταγραφεί 250 άτομα. Ενώ τον Μάρτιο 2014 κατεγράφησαν 650 φέτος έως 30 Μαρτίου έχουν καταγραφεί ήδη πάνω από 3000»!

Η επιστολή της Ένωσης Προσωπικού του Λιμενικού Σώματος κλείνει κατά τρόπο δραματικό μεν, ενδεικτικό δε της πορείας των πραγμάτων όπως αυτά με μεθοδικότητα δρομολογούνται:
«Με τους σημερινούς ρυθμούς, οι οποίοι εκ των πραγμάτων θα αυξηθούν,εάν πέρυσι είχαμε περίπου 70 χιλιάδες ανθρώπους φέτος θα ξεπεράσουμε το μισό εκατομμύριο με ότι θα σημαίνει αυτό»!

Όπερ σημαίνει πως οι καταγγελίες της Χρυσής Αυγής απέναντι στην προηγούμενη αλλά και στη σημερινή κυβέρνηση για το φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης δεν είναι σε καμία περίπτωση κινδυνολογικές προβλέψεις, αλλά μια ψύχραιμη εκτίμηση της καταστάσεως.

Επί της ουσίας, οι πολιτικές των κομμάτων του λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου διαμορφώνουν μια καταστροφική προοπτική όχι απλά για την οικονομία της Πατρίδος μας, αλλά γι' αυτή καθ' εαυτή την Ελλάδα και τους Έλληνες.