Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

Τα δωμάτια και τα σπίτια που νοίκιαζαν παραθεριστές στο Κανάλι και τη Λούτσα Πρέβεζας είχε στόχο ένα «δίδυμο» Αλβανών διαρρηκτών, η δράση των οποίων βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Ασφάλειας. 

Μάλιστα, ο ένας από αυτούς είναι ήδη έγκλειστος για διαρρήξεις σε… άλλη περιοχή της χώρας!

Η εργαστηριακή έρευνα που έκανε το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας ταυτοποίησε τους δύο αλλοδαπούς ηλικίας 59 και 57 χρόνων ως δράστες τριών διαρρήξεων που έγιναν την ίδια ημέρα, στις 25 Ιουλίου του 2014. Οι Αλβανοί είχαν εισβάλει τότε από την ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε μια μονοκατοικία στο Κανάλι και είχαν κλέψει ένα κινητό, ενώ στη συνέχεια παραβίασαν το παράθυρο ενός σπιτιού στη Λούτσα και άρπαξαν τέσσερα κινητά, διάφορες συσκευές, κάρτες ανάληψης και 300 ευρώ.

Τέλος, είχαν μπει από το ανασφάλιστο παράθυρο σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο στη Λούτσα και είχαν κλέψει ένα πορτοφόλι με 1.100 ευρώ και κάρτες ανάληψης.

Σε βάρος των δυο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας. Η έρευνα, πάντως, επεκτείνεται καθώς ο 57χρονος που κρατείται σε σωφρονιστικό κατάστημα είχε ήδη διαπράξει σωρεία διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας και εξετάζεται το ενδεχόμενο να έδρασε και σε άλλες περιοχές της χώρας!
protothema.gr