Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Εισβολή σε κατοικία στην Κηφισιά από αλλοδαπούς με κατσαβίδια

Τον απόλυτο τρόμο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στην Κηφισιά έζησαν τα ξημερώματα ένας 64χρονος πατέρας και ο 34χρονος γιος του από δύο αλλοδαπούς «οικονομικούς μετανάστες» οι οποίοι όπως και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι γυρνούν ελεύθεροι ανά την επικράτεια.

Οι δύο αδίστακτοι ληστές μπήκαν στο σπίτι τους στην περιοχή Ζηρίνειο, στον δήμο Κηφισιάς και αφού τους χτύπησαν και τρύπησαν με ένα κατσαβίδι τον 64χρονο, πήραν μετρητά και τιμαλφή.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του 64χρονου λίγο πριν τις πέντε τα ξημερώματα, οι δύο αλλοδαποί κατάφεραν και μπήκαν στην μονοκατοικία, αφού πήδηξαν τα κάγκελα και  παραβίασαν ένα παράθυρο. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι η μονοκατοικία διαθέτει συναγερμό, ο 64χρονος και ο γιος του ξέχασαν να τον ενεργοποιήσουν.

Οι δράστες προχώρησαν προς το δωμάτιο του 64χρονου και τον ακινητοποίησαν, στην συνέχεια πήγαν στο δωμάτιο του γιου του όπου ακινητοποίησαν και εκείνον.

Στη συνέχεια άρχισαν να τους χτυπούν άγρια και να τους ρωτούν που βρίσκονται τα χρήματα και τα κοσμήματα του σπιτιού.
Μάλιστα, δεν δίστασαν να τρυπήσουν με το κατσαβίδι το πόδι του 64χρονου, ενώ απείλησαν να κάνουν το ίδιο και στον 34χρονο γιο του.

Μην μπορώντας να αντέξει άλλο την εικόνα να τους χτυπούν και να τους απειλούν, ο τρομαγμένος πατέρας «έσπασε» την σιωπή του και έδειξε στους διαρρήκτες το χρηματοκιβώτιο.

Οι δράστες, δίχως να χάσουν ευκαιρία, άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε 5.000 ευρώ σε μετρητά, κοσμήματα και ρολόγια άνω των 8.000 ευρώ.