Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Ελεύθεροι αφήνονται και οι λαθρομετανάστες από το Παρανέστι Δράμας: Επόμενος προορισμός η Ομόνοια


Ελεύθεροι αφήνονται και οι λαθρομετανάστες από το Παρανέστι Δράμας: Επόμενος προορισμός η ΟμόνοιαΣταδιακά αφήνονται ελεύθεροι οι λαθρομετανάστες από το Κέντρο Κράτησης Παρανεστίου Δράμας. Σχεδόν είκοσι άτομα κάθε ημέρα, με τον αριθμό τους να έχει ξεπεράσει ήδη τα τριακόσια άτομα, από τα περίπου εξακόσια του κέντρου, τα οποία με το τρένο κατευθύνονται προς τα μεγάλα αστικά κέντρα, αφού έχουν πάρει τα απαραίτητα έγγραφα.

Τα Κέντρα Κράτησης, τα οποία είχαν διαφημιστεί από την προηγούμενη συγκυβέρνηση ως η λύση του προβλήματος, αλλά και ως ένα ενδιάμεσο στάδιο πριν την απέλαση των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, εκ των πραγμάτων αποδείχτηκε, ότι ήταν ένα ημίμετρο. Μοναδικός στόχος της συγκυβέρνησης ήταν να ξεγελάσει τον Ελληνικό λαό, δείχνοντας πως ασχολείται με το πρόβλημα και προωθεί την λύση του.

Τα Κέντρα Κράτησης ήταν μόνο ένα κομμάτι από της απίστευτης προπαγανδιστικής εκστρατείας των σαμαροβενιζέλων. Με απειροελάχιστες εξαιρέσεις εκείνους που έφυγαν εθελουσίως, η προηγούμενη συγκυβέρνηση δεν απέλασε κανέναν, πολλώ δε μάλλον δεν έλυσε το πρόβλημα.

Υπενθυμίζουμε ότι γι’ αυτήν την προπαγανδιστική εκστρατεία δαπανήθηκαν εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να κατασκευαστούν οι υποδομές για την στέγαση των αλλοδαπών, καθώς και για την μετακίνησή τους από τα νησιά του Αιγαίου και τα αστικά κέντρα στα Κέντρα Κράτησης.

Η παρούσα συγκυβέρνηση συνεχίζει την ίδια κατ’ ουσίαν πολιτική, όχι με συντηρητικό πρόσημο, αλλά με δήθεν προοδευτικό και ψευτοανθρωπιστικό, αφήνοντάς τους ελεύθερους να κινούνται μέσα στην πατρίδα μας. Και όλα αυτά, την στιγμή που τα δυτικά μας σύνορα αποτελούν ένα αδιαπέραστο τείχος, κρατώντας τους αλλοδαπούς στην χώρα μας, ενώ τα ανατολικά και βόρεια σύνορά μας είναι ξέφραγο αμπέλι και μπορεί να εισέρχεται ο πάσα εις.