Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Τζιχαντιστές περνάνε από τη Λιβύη ως "μετανάστες" για να επιτεθούν στην Ευρώπη


Τζιχαντιστές περνάνε από τη Λιβύη ως μετανάστες για να επιτεθούν στην Ευρώπη (χάρτης)

Φρίκη προκαλεί το μυστικό σχέδιο των τζιχαντιστών από το Ισλαμικό Κράτος για την προσπάθειά τους να καταλάβουν τη Λιβύη, καθώς όπως αποκαλύπτεται από το βρετανικό Telegraph, οι τζιχαντιστές θα επιχειρήσουν να καταστήσουν τη χώρα του Καντάφι προπύργιο για την εισβολή τους στην Ευρώπη με σκοπό να μεταφέρουν τον πόλεμο σε ολόκληρο το νοτιο μέτωπο της γηραιάς ηπείρου.

Το νοσηρό σχέδιο που επιχειρεί να φέρει εις πέρας το Ισλαμικό Κράτος αποκαλύφθηκε μέσα από έγγραφο τζιχαντιστών, το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας η βρετανική αντιεξτρεμιστική οργάνωση Quilliam. 


Οι τζιχαντιστές έχουν σκοπό να πλημμυρίσουν την Ευρώπη με ισλαμοφασίστες, οι οποίοι θα φτάσουν στα ηπειρωτικά εδάφη με πλοιάρια ως μετανάστες από τη Λιβύη και τις αφρικανικές χώρες.
Οι τζιχαντιστές εν συνεχεία θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν συντονισμένο πανικό στις παραλιακές πόλεις της νότιας Ευρώπης με χτυπήματα κυρίως σε ναυτικούς στόχους.
Το επίμαχο έγγραφο είναι γραμμένο από υψηλόβαθμο πολέμαρχο του Ισλαμικού Κράτους, ο οποίος εκτιμάται ότι στρατολογεί τζιχαντιστές από τα εδάφη της Λιβύης. 


Σε βίντεο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο από τζιχαντιστές, μετά την φρικτή εκτέλεση διά αποκεφαλισμού των Αιγυπτίων στη Λιβύη, αναφέρεται ότι «Θα κατακτήσουμε τη Ρώμη με τη βοήθεια του Αλλάχ». Το μήνυμα αυτό, όπως είναι λογικό, λαμβάνει πλέον άλλη διάσταση και πρέπει να θέσει τις Αρχές όλων των χωρών σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού.
Το μήνυμα διαβάζεται από τον αποκαλούμενο στο Ισλαμικό Κράτος Αμπου Αρίμ αλ Λιμπίμ (Abu Arhim al-Libim) 


Τρόμο προκαλεί το γεγονός ότι οι τζιχαντιστές που βρίσκονται στη Λιβύη έχουν στην κατοχή τους πολύ ισχυρά οπλικά συστήματα, τα οποία έχουν καταφέρει να πάρουν με πλιάτσικο από στρατιωτικές βάσεις, καθώς η χώρα από το 2011 και μετά την επανάσταση κατά του κανταφικού καθεστώτος τελεί υπό κατάρρευση.

Εκτός αυτού, ο αλ Λιμπίμ σημειώνει αναφερόμενος στις ευρωπαϊκές ακτές ότι «είναι πολύ μεγάλες ακτές και μπορούν να προσεγγιστούν με ένα απλό πλοιάριο». 


«Ο αριθμός των διαδρομών που πραγματοποιούν λαθροδιακινητές από αυτές τις ακτές είναι τεράστιος. Έτσι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το μέσο για να φτάσουμε στις ακτές των «σταυροφόρων» κατά του Ισλαμικού Κράτους και να πλήξουμε από κοντά πολεμικά πλοία και τάνκερς που χρησιμοποιούν».
tribune.gr