Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Απίστευτο περιστατικό στη Κρήτη: Πακιστανός λάθρο γυμνός παρέα με … μαχαίρια περίμενε μάνα και κόρη

Ένα απίστευτο και πρωτόγνωρο σκηνικό εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι στη Βαϊνιά Ιεράπετρας. Η μητέρα φεύγει το μεσημέρι από το σπίτι για να πάει να πάρει το παιδί της από το σχολείο, στην επιστροφή, ανοίγει την πόρτα του σπιτιού και ακούει θορύβους από την κρεβατοκάμαρά της. Πηγαίνει στο δωμάτιο κρατώντας πίσω της το παιδί της και αντικρίζει ένα απίστευτο σκηνικό.

Ένας 25χρονος Πακιστανός ήταν γυμνός και ξαπλωμένος στο κρεβάτι της ενώ μαζί του είχε κι όλα τα μαχαίρια της κουζίνας. Αμέσως η γυναίκα έβαλε τις φωνές κι έτρεξαν στο σπίτι οι γείτονες που έσωσαν από τις αρρωστημένες ορέξεις του 25χρονου την μητέρα και το παιδί.
Στο σημείο κλήθηκε ο πατέρας αλλά και η αστυνομία που επιχείρησε να συλλάβει τον 25χρονο, ο οποίος όμως αντιστάθηκε σθεναρά. Λίγη ώρα αργότερα, οι άνδρες της αστυνομίας κατάφεραν και του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της Ιεράπετρας.

Το παραπάνω έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Κίνηση Πολιτών Ιεράπετρας» τονίζοντας ότι κάτι πρέπει να γίνει με τους ανθρώπους που διαμένουν παράνομα στην χώρα κι έχουν επιλέξει την Ιεράπετρα για τόπο κατοικίες, δημιουργώντας όμως πολλά προβλήματα στους κατοίκους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η δημοτική παράταξη «Kίνηση πολιτών Ιεράπετρας» δημοσιοποίησε ένα πρωτόγνωρο περιστατικό που εξελίχθηκε σε ένα κοντινό οικισμό της Ιεράπετρας, γνωστό για την διαμονή δεκάδων Πακιστανών.
«Tο μεσημέρι της Τρίτης, επιστρέφοντας μητέρα με το παιδί της από το σχολείο στο σπίτι, διαπίστωσαν έντρομοι ότι στη κρεβατοκάμαρα ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι γυμνός, ένας Πακιστανός περίπου 25 χρονών. Η μητέρα τρομοκρατημένη έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια και οι γείτονες που έτρεξαν την έσωσαν μαζί με το σοκαρισμένο παιδί, από τις άρρωστες διαθέσεις του. Κάλεσαν το πατέρα της οικογένειας και την αστυνομία όπου και διαπίστωσαν, ότι ο αλλοδαπός είχε πάρει όλα τα μαχαίρια από το συρτάρι της κουζίνας και τα είχε μαζί του στο κρεβάτι.
Ακολούθησε ένταση και πάλη μέχρι που τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Ιεράπετρας και αφού διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας, ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Στη Βαϊνιά, όπου και εκδηλώθηκε το περιστατικό, οι κάτοικοι είναι ανάστατοι. Καταγγέλλουν ότι οι παράνομοι μετανάστες είναι περισσότεροι από τους ντόπιους κατοίκους και ότι σε μικρά σπίτια, ακόμα και χαλάσματα, μένουν πολλοί μαζί χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως έλεγχος. Δηλώνουν, επίσης. τη μεγάλη τους ανησυχία σχετικά με την ασφάλεια των παιδιών τους και για το πώς μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση με απρόβλεπτες συνέπειες.
Ανάλογες καταγγελίες υπάρχουν σε όλη την περιοχή του Δήμου της Ιεράπετρας και θα πρέπει άμεσα να υπάρξουν μέτρα αντιμετώπισης αυτού του φαινομένου. Ως “Κίνηση Πολιτών” καλούμε τη Δημοτική Αρχή και το Αστυνομικό Τμήμα να αναλάβουν τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται για τον απαραίτητοι έλεγχο των αλλοδαπών, καθώς και για την αύξηση της αστυνόμευσης ιδιαίτερα εκεί που μαζεύονται σε μεγάλο αριθμό. Όλοι οι συμπολίτες μας πρέπει να νοιώθουν και να είναι ασφαλείς στη γειτονιά τους, στο χώρο δουλειάς τους και πολύ περισσότερο στο σπίτι τους με τα παιδιά τους».
πηγή: cretapost