Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Τραγικό περιστατικό στην Ρόδο! Αλβανός βίασε γυναίκα στις τουαλέτες και εκείνη επιχείρησε να αυτοκτονήσει!


600Κατηγορούμενος για το βιασμό 26χρονης συμπατριώτισσας του, η οποία μάλιστα εξαιτίας αυτού του γεγονότος επιχείρησε να τερματίσει τη ζωή της πίνοντας υδράργυρο, θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου ένας 40χρονος Αλβανός.

Ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου (υπ. αριθμ. 133/2014) το οποίο και διατηρεί τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, που του είχαν επιβληθεί.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την κατάθεση που έχει δώσει η 26χρονη όλα ξεκίνησαν στις 6 Ιουνίου 2012 το πρωί όταν ο 40χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της και της δήλωσε πως «εάν δεν είσαι μαζί μου δεν θα είσαι ούτε με τον άνδρα σου, γιατί θα σε σκοτώσω εάν μιλήσεις» καθώς επίσης και ότι «όσο ζει αυτός δεν θα την αφήσει ποτέ ήσυχη». Το τηλεφώνημα αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την 26χρονη η οποία και αγόρασε τρία θερμόμετρα, τα έσπασε και κατάπιε τον υδράργυρο που περιείχαν!

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μεταφερθεί η αλλοδαπή κοπέλα στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε για μία εβδομάδα. Όπως η ίδια κατήγγειλε με τον 40χρονο εργάζονταν στην ίδια εταιρεία καθαρισμού. Ένα μήνα πριν το περιστατικό, περίπου στις 04.30 το πρωί, ο κατηγορούμενος καθώς ήταν οδηγός τη μετέφερε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη περιοχή της Ψαροπούλας για να το καθαρίσουν.

Εκεί όμως,σύμφωνα με το rodiaki.gr, άρχισε να της λέει πόσο την επιθυμεί ερωτικά και πως θα ήθελε να έχει ερωτική σχέση μαζί της. Όταν η 26χρονη αρνήθηκε, εκείνος νευρίασε της πέταξε ένα τραπέζι με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στα πόδια. Στη συνέχεια την άρπαξε με τη βία χτυπώντας την στο πρόσωπο και τραβώντας την, την οδήγησε στις τουαλέτες του καταστήματος που βρίσκονται στο ισόγειο όπου και συνέχισε να τη χτυπάει όπου μετά την εξάντλησή της από την αντίσταση που έφερε αλλά και από το τραύμα που είχε στο πόδι, ήρθε σε εξώγαμη συνουσία μαζί της παρά τη θέλησή της.

Όταν ολοκλήρωσε τη πράξη του, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 40χρονος την απείλησε να μην πει το παραμικρό για όσα είχαν συμβεί διότι διαφορετικά θα τη σκοτώσει! Κατά τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μετά τη καταγγελία που έγινε σε βάρος του, ο 40χρονος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται και δήλωσε πως το μόνο που συνέβη ένα μήνα πριν την προσαγωγή του, ήταν μία λογομαχία που είχε με την 26χρονη με αποτέλεσμα εκείνη να σηκώσει ένα τραπέζι και να του το πετάξει στα πόδια!