Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Πακιστανός ασέλγησε σε 11χρονο κοριτσάκι στην Σκύρο - Τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ έθαψαν την είδηση!


Τον καιρό του Αττίλα, η Κύπρος έπεφτε… μακριά. Στους καιρούς μας, ακόμα και η Σκύρος είναι μακριά για τα ΜΜΕ, όταν είναι να αποκρύψουν τις πραγματικές ειδήσεις, που όμως δε συμφέρουν να ακούγονται.

Το προηγούμενο Σάββατο, λοιπόν, στην… μακρινή Σκύρο, ένας 40χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από το Πακιστάν συνελήφθηγια ασέλγεια σε ανήλικο κοριτσάκι, ηλικίας μόλις 11 χρονών!

Το ανήλικο κοριτσάκι, μέσα στην αθωότητά του, έκανε το «λάθος» να επισκεφθεί το κατάστημα, της συζύγου του δράστη, για να παίξει με τα παιδιά τους. Εκεί, βρήκε την ευκαιρία ο 40χρονος Πακιστανός να ικανοποιήσει τις ανώμαλες ορέξεις του! Έτσι, αφού ξεμονάχιασε την 11χρονη σε κάποιο γραφείο, άρχισε να της χαϊδεύει τα γεννητικά όργανα, αλλά –ευτυχώς- το κοριτσάκι κατάφερε να του ξεφύγει και να πάει τρέχοντας στους γονείς του.

Μόλις οι γονείς έμαθαν τα καθέκαστα πήγαν στον Αστυνομικό Σταθμό της Σκύρου και υπέβαλλαν μήνυση εναντίον του Πακιστανού, ο οποίος συνελήφθη και την Κυριακή οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, ωστόσο η υπόθεση πήρε αναβολή (!!!) και εκδικάστηκε χθες, Παρασκευή, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας. Προσέξτε! Πήγε για πλημμέλημα κι όχι για κακούργημα!!! Αυτά μόνο στην κάργα… αντιρατσιστική μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν (τέως Σαμαροβενιζελιστάν…) συμβαίνουν!

Ο Πακιστανός αρνήθηκε φυσικά τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως πλησίασε πράγματι την 11χρονη γιατί την μπέρδεψε με την κόρη του (!!!) και –προφανώς καλά δασκαλεμένος από τους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους»- αποκάλεσε τους γονείς της μικρής «Χρυσαυγίτες» και «ρατσιστές»!

Εν τέλει, μπροστά στον κίνδυνο της λαϊκής κατακραυγής, το δικαστήριο διέταξε την προσωρινή κράτηση του και ανέθεσε την υπόθεση στον Ανακριτή Χαλκίδας, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα προφυλακιστεί.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, «ο 40χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν, ότι προσέγγιζε τα ανήλικα κορίτσια της περιοχής»… Προφανώς, και οι υπόλοιποι που τον κατηγορούσαν θα ήταν «Χρυσαυγίτες» και «ρατσιστές»!

(ΥΓ): Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!