Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Διακινούσαν ηρωίνη στη Ρόδο με εντολές Αλβανού ισοβίτη

Ακόμη και μέσα από το κελί όπου εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών, συνέχιζε να πλημμυρίζει τη Ρόδο με ηρωίνη ένας 41χρονος Αλβανός! Άμεσος συνεργάτης του ήταν ένας νεαρός που ανέλαβε να «σπρώχνει» μεγάλες ποσότητες στα στέκια των χρηστών.
 
Ο 30χρονος Έλληνας είχε στοχοποιηθεί από τη Δίωξη Ναρκωτικών ως «δεξί χέρι» του έγκλειστου Αλβανού και διαπιστώθηκε ότι παραλάμβανε το εμπόρευμα του θανάτου, το έκρυβε στο πατρικό του και στην κατοικία που μοιραζόταν με την 25χρονη Βουλγάρα φίλη του σε χωριό της Ρόδου, διακινώντας το λίγο- λίγο σε τοξικομανείς. Έτσι, έστησαν επιχείρηση και ακινητοποίησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαινε ο 30χρονος όπου βρήκαν 285 ευρώ, τρία κινητά και «φιξάκια» με ηρωίνη.
 
Ο νεαρός συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι και το πατρικό του, όπου κατασχέθηκαν συνολικά 660,4 γραμμάρια ηρωίνης και μια ζυγαριά ακριβείας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και η 25χρονη και να οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για προμήθεια, κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος. Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν και τον 41χρονο Αλβανό ισοβίτη.