Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ισόβια στους Αλβανούς δολοφόνους του 77χρονου κτηνοτρόφου. Τα τρία στοιχεία που ξεσκέπασαν τους αδίστακτους δολοφόνους!

Ποινή δύο φορές ισοβίων επιβλήθηκε στους αλλοδαπούς δράστες της δολοφονίας του 77χρονου Παναγιώτη Αργυρίου από τον Πύργο, στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πατρών. Οι δύο δράστες, αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 21ος και 35 ετών, καταδικάστηκαν για ληστεία διαπραχθείσα με ιδιαίτερη σκληρότητα κατά συναυτουργία και ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά συναυτουργία.


Για κάθε μία από τις πράξεις τους, αμφότεροι καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο δράστες αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες, ωστόσο η εξαιρετική δουλειά που έκαναν οι αστυνομικές αρχές συνέβαλε στην εξιχνίαση του εγκλήματος, καθώς ταυτοποιήθηκε το γενετικό υλικό που βρέθηκε στον τόπο της δολοφονίας, ενώ εντοπίστηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα την ημέρα και την ώρα του εγκλήματος στον τόπο του εγκλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 77χρονος αγροκτηνοτρόφος Παναγιώτης Αργυρίου βρέθηκε δολοφονημένος στις 10 Οκτωβρίου του 2013 στον στάβλο της οικίας του, φέροντας πολλαπλά χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα με τον θάνατό του να αποδίδεται, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηλείας Κοσμά Αλεξίου, σε ασφυξία που του προκάλεσαν με σκοινί οι αδίστακτοι κακοποιοί.

Ο άτυχος αγροτοκτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρός από τον γιο του λίγη ώρα μετά την επίθεση που δέχτηκε, δεμένος χειροπόδαρα με το θάνατό του να προσδιορίζεται χρονικά λίγο μετά τις δέκα.
Πηγή: patrisnews.com