Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Οι γεωργιανοί με το "σίδερο" ξαναχτύπησαν - Εισβολή σε μονοκατοικία στην Πεύκη - Απείλησαν μητέρα και ανήλικα παιδιά

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια γυναίκα με τη δεκάχρονη κόρη της και μια ακόμα ανήλικη σε μονοκατοικία στην Πεύκη, όπου ξαναχτύπησαν, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, οι «ληστές με το σίδερο» η "γνωστή"  δηλαδή συμμορία των γεωργιανών πλιατσικολόγων  οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον. . 
 
Γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης εισέβαλαν οι τουλάχιστον τέσσερις δράστες στη διώροφη κατοικία, έδεσαν τα θύματά τους και τις απείλησαν μα το ηλεκτρικό σίδερο και με μαχαίρι.
 
Οι ληστές, που όπως είπαν τα θύματα, φορούσαν κουκούλες, χτύπησαν τη γυναίκα στο πρόσωπο και ζητούσαν επίμονα να μάθουν πού βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού, ψάχνοντας διεξοδικά το σπίτι για περισσότερο από μία ώρα. 
 
Καθώς το σπίτι όμως δεν διαθέτει χρηματοκιβώτιο, τελικά οι ληστές έφυγαν παίρνοντας μαζί τους όσα χρήματα και κοσμήματα βρήκαν. 
 
Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι πιθανότατα χρησιμοποιώντας τα ίδια τα κλειδιά του σπιτιού, ένα ζευγάρι των οποίων είχε χαθεί τις τελευταίες μέρες, ενώ δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στην εξώπορτα.  
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι εργάζεται και αλλοδαπή οικιακή βοηθός άγνωστης ακόμη εθνικότητας, δεν είναι όμως λίγες οι φορές που οικιακές βοηθοί συνεργάζονται με "οικονομικούς μετανάστες" για την πραγματοποίηση ληστειών και δολοφονιών.
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr