Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Στα χέρια της ΕΛΑΣ οι Γεωργιανοί πιστολέρο που αποπειράθηκαν να σκoτώσουν τον δικηγόρο Γιώργο Αντωνόπουλο στην Πεντέλη

antonopoulos2
Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκονται κατά πληροφορίες από χθες το βράδυ, οι δράστες της αιματηρής επίθεσης σε βάρος του 60χρονου δικηγόρου του ελληνικού δημοσίου, εμπλεκόμενου  ως πολιτική αγωγή στην αμαρτωλή υπόθεση της Energa, Γιώργου Αντωνόπουλου, έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη.

Πρόκειται για τρεις Γεωργιανούς, οι οποίοι συνελήφθησαν. Οι ληστές, στις 3 Νοεμβρίου, είχαν πυροβολήσει στο πρόσωπο τον δικηγόρο, στον οποίο είχαν στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι του νωρίς το πρωί.

Μάλιστα, η επίθεση είχε κάνει εντύπωση στους αστυνομικούς, καθώς οι δράστες είχαν πλησιάσει το θύμα χωρίς να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και αφού συνομίλησαν μαζί του για ένα λεπτό, του άρπαξαν το χαρτοφύλακά του, που περιείχε 300.000 ευρώ, ενώ τον πυροβόλησαν στο πρόσωπο.

Κατά πληροφορίες ως κίνητρο της επίθεσης η ΕΛΑΣ θεωρεί ότι ήταν η ληστεία αλλά και “προσωπικής φύσεως” ζήτημα που συνέδεε τον έναν από τους Γεωργιανούς που εργαζόταν στην οικία του δικηγόρου στην Πεντέλη με μέλος της οικογένειας του θύματος.

Όμως ο δικηγόρος σε συνέντευξη του στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ είχε καταγγείλε επώνυμα ως ηθικό αυτουργό, κατηγορούμενο της αμαρτωλής υπόθεσης της Energa. Και από εδώ βέβαια αρχίζουν τα μυστήρια τα οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσουν κατά την ανάκριση.
Πηγη Makeleio.gr