Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΒΡΗΚΑΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΠΩΣ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ

Εξιχνιάστηκε έπειτα από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ανάληψης, υπόθεση ληστείας, σε βάρος ιδιοκτήτη διαμερίσματος.

Για την υπόθεση, ταυτοποιήθηκε ως δράστης 40χρονος υπήκοος Γεωργίας, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2010, με τη βοήθεια συνεργών του, μετέβη στην περιοχή της Ανάληψης, όπου με την απειλή πιστολιών και τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος του 56χρονου ιδιοκτήτη της οικίας, αφαίρεσε χρηματικό ποσό, ηλεκτρονικές συσκευές, χρυσαφικά, καθώς και τα κλειδιά αυτοκινήτου του θύματος.

Στη συνέχεια, οι δράστες μετέβησαν στο χώρο στάθμευσης οχημάτων της πολυκατοικίας και αφού επιχείρησαν ανεπιτυχώς να θέσουν σε λειτουργία το αυτοκίνητο του 56χρονου, αφαίρεσαν τελικά ένα τσαντάκι από το εσωτερικό του και τράπηκαν σε φυγή.

Σημειώνεται ότι ο 40χρονος δράστης, συνελήφθη ήδη από τον Μάρτιο του 2010, για «Απόπειρα Ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση», «Αντίσταση» και παράβαση του νόμου περί Όπλων.