Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Γεωργιανή οικιακή βοηθός έκλεψε το χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα αξίας 200.000 ευρώ, από την οικογένεια που την τάιζε !!!

Εξιχνιάστηκε, έπειτα από πολύμηνη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ανάληψης, περίπτωση κλοπής χρηματοκιβωτίου με περιεχόμενο ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, από σπίτι στην περιοχή της Ανάληψης, η οποία έλαβε χώρα τέλη Σεπτεμβρίου του 2013.

Συνελήφθη για την υπόθεση, χτες το απόγευμα, 41χρονη υπήκοος Γεωργίας, πρώην οικιακή βοηθός των ενοίκων, σε βάρος της οποίας αλλά και τριών ακόμη συνεργών της, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές. 

Ειδικότερα, την 29-09-2013, δύο εκ των δραστών μπήκαν στο σπίτι και εκμεταλλευόμενοι την απουσία της ενοίκου και με τη συνδρομή συνεργού τους, που είχε αναλάβει το ρόλο του “τσιλιαδόρου”, αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε πλήθος κοσμημάτων-τιμαλφή και μία φωτογραφική μηχανή, συνολικής χρηματικής αξίας που υπερβαίνει τις 205.000 ευρώ.

Από την αξιοποίηση των στοιχειών προέκυψε ακόμη ότι, οι δράστες γνώριζαν τις κινήσεις της ενοίκου και τη λεία που θα αποκόμιζαν, από την 41χρονη συνεργό τους, η οποία κατά το παρελθόν εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο σπίτι.