Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

EBΔΟΜΑΔΑ ΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ! ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ “ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ” ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩ-ΕΜΠΟΡΟΥΣ



lathrometanastes1Άλλη μια εβδομάδα ΦΡΙΚΗΣ και ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥ της Ελλάδος στα χέρια των ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ και των ΓΥΦΤΩΝ. Κι επειδή τα ΜΜΕ υποβαθμίζουν την πραγματικότητα, ας ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ εμείς τους αποχαυνωμένους Ελληνάρες ΠΟΙΟΣ είναι ο εχθρός και ΠΟΙΑ τα “έργα και ημέρες” των “ταλαίπωρων μεταναστών” και των “ευπαθών”

 ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ...

ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
Από Αλλοδαπούς, «Ευπαθείς» και «Δανειστές» εξολοθρεύεται ο ελληνικός λαός με άμεσες δολοφονίες, με εξώθηση στην αυτοκτονία, με κλοπές-στέρηση κόπων μιας ζωής, με πλιατσικολόγηση υποδομών, με λαθρεμπόριο ναρκωτικών, με στέρηση εργασιών, με μετάδοση ασθενειών, με κατάληψη θέσεων στα νοσοκομεία

17/05/2014: ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΙ 32ΧΡΟΝΗ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΑ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Συνελήφθη στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας. Η 32χρονη εντοπίστηκε από διερχόμενο κάτοικο της περιοχής αιμόφυρτη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων, όπου και νοσηλεύεται.

30/05/2014: ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ (ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΤΗΣ) ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ
Δύο άνδρες υπήκοοι Μαρόκου συνελήφθησαν και ομολόγησαν και σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη τους από τα αποτυπώματά τους. Οι δράστες είχαν συνεργό έναν ομοεθνή τους ο οποίος αναζητείται.

27/05/2014: ΠΕΘΑΝΕ Ο 90ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙΡΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ «ΑΝΗΛΙΚΟΙ» ΓΥΦΤΟΙ
Δεν τα κατάφερε ο ηλικιωμένος που δέχτηκε βάναυση επίθεση από Ρομά την περασμένη εβδομάδα στην Βάρσοβα Σπάρτης. Οι Δράστες ήταν δύο ανήλικοι Ρομά που έχουν ήδη συλληφθεί οι οποίοι αφού πρώτα είχαν κλέψει ένα μηχανάκι, έφτασαν στην οικία του 90χρονου με σκοπό την ληστεία. Τον λήστεψαν τον χτύπησαν και τον άφησαν αβοήθητο με αποτέλεσμα σήμερα ο άτυχος 90χρονος να χάσει την μάχη.

26/05/2014: 19ΧΡΟΝΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ 74ΧΡΟΝΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ M/M. ΧΑΝΙΑ
Ο 19χρονος, μπήκε στο μίνι μάρκετ του ηλικιωμένου Χανιώτη, προσποιούμενος τον πελάτη, και όταν ο 74χρονος έστρεψε επιχείρησε να ανοίξει την ταμειακή μηχανή για να αρπάξει τις εισπράξεις. Ο ηλκιωμένος ωστόσο αντέδρασε και ο νεαρός με μαχαίρι που κρατούσε τον τραυμάτισε στο λαιμό.

25/05/2014: ΓΥΦΤΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΜΑΤ.
Η ομάδα των Ρομά που ήταν περίπου 30-40 άτομα, βρισκόταν στον προαύλιο χώρο σχολείου το οποίο ήταν και εκλογικό κέντρο. Ξαφνικά και χωρίς καμία αφορμή, οι ρομά επιτέθηκαν με ξύλα και πέτρες κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ.

30/05/2014: ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΕΙΧΑΝ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΕΝΟΠΛΑ 48ΧΡΟΝΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ
την 14-1-2014 το μεσημέρι, οι τρεις ΑΛΒΑΝΟΙ μετέβησαν στην οικία 48χρονης, στον Αστακό. Όταν εκείνη άνοιξε την πόρτα, με την απειλή μαχαιριού και κατσαβιδιού που κρατούσαν την ακινητοποίησαν, τη φίμωσαν και αφαίρεσαν κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

18/05/2014: 3 ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΥΓΑΔΕΥΑΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΣΚΑΦΟΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ 4Χ4. ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
Μέλη οργανωμένου κυκλώματος που κλέβει οχήματα κάθε είδους και τα μεταφέρει στην Αλβανία όπου τα πωλεί, θεωρούν οι αστυνομικοί τους δυο αλλοδαπούς που συνελήφθησαν στην εθνική οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων, στο ύψος της Μακύνειας Αιτωλοακαρνανίας. Οι δράστες ήταν τρεις και επέβαιναν σε ένα τζιπ που ρυμουλκούσε με τρέιλερ ένα πολυτελές σκάφος.

18/05/2014: ΑΠΟΧΤΗΝΩΜΕΝΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ
Μια συμμορία Γεωργιανών, που βασάνιζε και λήστευε ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους Έλληνες, έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, έστω και κατά το ήμισυ. Τρεις «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Γεωργία, ηλικίας 34, 32 και 30 ετών, ενώ αναζητούνται τρεις ακόμη συνεργοί τους οι οποίοι από τις αρχές του έτους έκαναν ένοπλες ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων, εντός των σπιτιών τους..

26/05/2014: ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΖΕΥΓΟΣ ΓΥΦΤΩΝ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕ ΑΝΗΛΙΚΗ. ΤΗ ΒΙΑΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!!!
Ένας άντρας και μία γυναίκα ηλικιών 28 και 26 χρόνων αντίστοιχα συνελήφθησαν χθες και σήμερα σε Άνω Λιόσια και Αχαρνές για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης.

26/05/2014: ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
Εξαρθρώθηκε σπείρα αλλοδαπών, τα μέλη της οποίας ακολουθώντας τη μέθοδο της «νιγηριανής απάτης» επιχείρησαν να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά από επιχειρηματίες της Κέρκυρας. Συνελήφθησαν για την υπόθεση αυτή δύο Σενεγαλέζοι, 32 και 50 ετών.

25/05/2014: ΑΛΒΑΝΟΣ ΒΙΑΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ
Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο δράστης, ο οποίος είναι ένας 19χρονος Αλβανός.

24/05/2014: 52ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΒΙΑΣΕ 10ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΩ!!!
Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου (24-05-2014) στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών, ένας 52χρονος Πακιστανός για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίηση ανήλικης (10χρονης).

24/05/2014: ΓΥΦΤΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ
Χαλκηδόνα: αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα σε ΙΧ να σταματήσει προκειμένου να το ελέγξουν κι ο οδηγός του αύξησε ταχύτητα, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τον έλεγχο. Ακολούθησαν το όχημα μέχρι τον καταυλισμό των αθιγγάνων όπου και δέχτηκαν επίθεση από Ρομά.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
Από Αλλοδαπούς, «Ευπαθείς» και «Δανειστές» εξολοθρεύεται ο ελληνικός λαός με άμεσες δολοφονίες, με εξώθηση στην αυτοκτονία, με κλοπές-στέρηση κόπων μιας ζωής, με πλιατσικολόγηση υποδομών, με λαθρεμπόριο ναρκωτικών, με στέρηση εργασιών, με μετάδοση ασθενειών, με κατάληψη θέσεων στα νοσοκομεία

13/07/2014: ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΟΥΗΔΗΣ ΑΠΟ 4 ΝΕΓΡΟΥΣ ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟΥΣ – ΡΟΔΟΣ
Το κορίτσι βιάστηκε από όλους στην σειρά . Η κοπέλα πήγε μετά και κατάγγειλε το γεγονός στην αστυνομία και υπέδειξε τον δράστη και έτσι ξετυλίχθηκε το κουβάρι με τους φίλους του.

11/07/2014: ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΛΥΣΙΔΑ 80ΧΡΟΝΗΣ-ΛΑΡΙΣΑ
Στο αυτοκίνητο, που κατασχέθηκε ως μέσο διάπραξης ληστείας, βρέθηκαν ένα πτυσσόμενο στιλέτο μήκους 26 εκατοστών, ένα μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών, ένα ξύλινο κλομπ μήκους 44 εκατοστών, μία μεταλλική σιδερογροθιά και ένα κατσαβίδι(!) όπλα τα οποία είχαν μαζί τους στον καθημερινό αγώνα της… βιοπάλης στην χώρα καφενείο.

12/07/2014: ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΤΕΚΛΕΒΕ ΠΕΖΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
Επίσης ο συλληφθείς είχε αφαιρέσει στις 25 Απριλίου του 2014 με τη χρήση σωματικής βίας από πεζή γυναίκα στην περιοχή της Πεύκης ένα πορτοφόλι, προσωπικά έγγραφα και κοσμήματα.
10/07/2014: ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΟΙ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΤΟΥ 56ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
Το πρωί της 25ης Ιουνίου, οι τρεις δράστες, με κίνητρο τη ληστεία, μετέβησαν στο σπίτι του θύματος, όπου αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα και τον δολοφόνησαν.

07/07/2014: ΑΛΒΑΝΟΣ ΦΟΝΙΑΣ «ΔΙΕΘΝΗΣ» ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΤΑΙ/ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αλβανός, ο οποίος καταζητείτο με διεθνές ένταλμα σύλληψης για δύο φόνους στην πατρίδα του, συνελήφθη στη δυτική Θεσσαλονίκη, ύστερα από αστυνομική καταδίωξη. Αρχικά, ο 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επέβαινε σε μοτοσικλέτα με άλλο άτομο, αγνόησε τα σήματα των αστυνομικών για τυπικό έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.

07/07/2014: ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΝΑΡΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΙ ΑΝΗΛΙΚΟ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ
Ο συλληφθείς, αφού είχε χορηγήσει κάποια ναρκωτική ουσία στο φαγητό του ανήλικου, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι κοιμόταν και ασέλγησε σε βάρος του. Στη συνέχεια, ανήρτησε σχετικό βίντεο σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

10/07/2014: ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΝ ΑΡΝΙΑ – ΠΑΥΛΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Δύο αδέλφια Αλβανικής καταγωγής έστησαν ενέδρα στον Ταχυδρόμο του χωριού και όταν αυτός προσπάθησε να τους αποφύγει τον πυροβόλησαν με πιστόλι τουλάχιστον δύο φορές και παραλίγο να τον σκοτώσουν… Η Αστυνομία έδρασε αμέσως και τους συνέλαβαν σε παρακείμενο μαντρί . Βρέθηκαν και το πιστόλι και οι μάσκες τους.Κατά την ανάκριση οι δράστες ομολόγησαν και άλλες κλοπές τουλάχιστον 5 που διέπραξαν τον τελευταίο χρόνο.Παρ΄ όλα αυτά ο Εισαγγελέας τους αποφυλάκισε με εγγύηση.

13/07/2014: ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΒΑΝΟΣ- ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Επτά αποφάσεις δικαστηρίων της Βορείου Ελλάδος διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν σε βάρος 35χρονου σεσημασμένου -για διάφορες πράξεις- Αλβανού, ο οποίος έπεσε στα χέρια της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη.

09/07/2014: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 800 ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗ ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ

Με πάγιο αίτημα την ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΠΛΗΜΜΥΡΑΣ, πάνω από 800 ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ από το Μπαγκλαντές (που ούτε πολέμους ούτε τίποτα άλλο έχει…) τρομοκράτησαν τη Λακωνία, αφού ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ το Δημαρχείο της Σκάλας. Φυσικά απεχώρησαν ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ, ενώ οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ τους φρόντισαν για την προβολή τους στα ΜΜΕ…

06/07/2014: ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΙΑ, ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΣΙΔΕΡΟ 4ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
Οικογένεια δικηγόρου βασανίστηκε με καυτό σίδερο.

26/06/2014: ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΕΛ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ
Βγήκαν μαχαίρια έξω από το 1ο τεχνικό λύκειο του Καματερού, σε άγρια επίθεση αλβανών κατά Ελλήνων μαθητών.

11/07/2014: 3ΜΕΛΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕ «ΠΛΟΥΣΙΑ» ΔΡΑΣΗ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Οι αστυνομικοί στη συμπρωτεύουσα συνέλαβαν τον 18χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου, καθώς και δύο ακόμη συνεργούς του που έχουν ήδη συλληφθεί, σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατά περίπτωση κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης, ληστείες κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

13/07/2014: ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Συνελήφθη σήμερα (13-07-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στον κάθετο άξονα Εγνατίας οδού Καστοριάς – Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Καστοριάς, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας για μεταφορά πέντε λαθρομεταναστών..

12/07/2014: ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΜΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΘΡΑΙΩΝ CD ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΛΑΘΡΑΙΩΝ 9 ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ) ΤΣΙΓΑΡΩΝ – ΝΙΚΑΙΑ
Συνελήφθησαν στην περιοχή της Νίκαιας, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Δυτικής Αττικής, πέντε υπήκοοι Πακιστάν, για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων.Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 4.900 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού, 5.644 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, ένα πλήρες εργαστήριο δημιουργίας κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων αποτελούμενο από δύο αυτόνομες μονάδες αναπαραγωγής CD-DVD, εξοπλισμένες συνολικά με δεκαεννέα 19 αντιγραφικές μονάδες CD-DVD, ένα αυτόνομο αντιγραφικό μηχάνημα αναπαραγωγής CD-DVD, εξοπλισμένο με τέσσερις αντιγραφικές μονάδες CD-DVD.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
Από Αλλοδαπούς, «Ευπαθείς» και «Δανειστές» εξολοθρεύεται ο ελληνικός λαός με άμεσες δολοφονίες, με εξώθηση στην αυτοκτονία, με κλοπές-στέρηση κόπων μιας ζωής, με πλιατσικολόγηση υποδομών, με λαθρεμπόριο ναρκωτικών, με στέρηση εργασιών, με μετάδοση ασθενειών, με κατάληψη θέσεων στα νοσοκομεία

25/07/2014: 19ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΑΡΝΙ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ
Συνελήφθη στην Παιανία 19χρονος Αλβανός που δολοφόνησε με ΣΚΕΠΑΡΝΙ 49χρονο Έλληνα που τον ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ στη Μύκονο. Το πτώμα είχε βρεθεί στις 14/07 σε κατάσταση σήψης. ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ στοιχεία το γενετήσιο υλικό καθώς και τα προσωπικά είδη που είχε κλέψει ο αλβανός.

31/07/2014: 15ΜΕΛΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΛΒΑΝΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΕΙΧΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ. ΗΠΕΙΡΟΣ
Οι αστυνομικοί είχαν συλλέξει πληροφορίες για τη δράση του κυκλώματος και οργάνωσαν μία επιχείρηση με αποτέλεσμα να συλλάβουν τους δεκαπέντε Αλβανούς και να κατασχέσουν περίπου ΤΕΣΣΕΡΑΜΙΣΙ ΤΟΝΟΥΣ αρωματικών φυτών, κυρίως φασκόμηλου. Είχαν εισέλθει ΠΑΡΑΝΟΜΑ στο ελληνικό έδαφος από μη ελεγχόμενη μεθοριακή διάβαση

31/07/2014: ΑΦΓΑΝΟΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑΣ ΚΑΠΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
2.700 πακέτα τσιγάρα βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι Αφγανού λαθρέμπορου καπνικών.

29/07/2014: ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΓΥΦΤΩΝ
Στο ΓΥΦΤΟΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΔΙΑΒΑΤΩΝ ΘΕΣ/ΙΚΗΣ έγιναν 16 κατ’ οίκον έρευνες και συνελήφθησαν 14 άτομα, κατηγορούμενα για ρευματοκλοπή. Για το ίδιο αδίκημα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ακόμη ατόμων, ενώ βεβαιώθηκαν -επιπλέον- 20 τροχονομικές παραβάσεις.

29/07/2014: ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΡΑΠΕΤΗΣ ΦΥΛΑΚΩΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ «ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ» -ΡΟΔΟΣ
Συνελήφθη, αφού έφερε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, 35χρονος Αλβανός δραπέτης φυλακών για διακίνηση ναρκωτικών, πλαστογραφία και ΑΠΌΔΡΑΣΗ. Στην κατοχή του βρέθηκαν φιξάκια ηρωίνης και κοκαΐνης, πλαστή ταυτότητα ομογενούς και 3.000 ευρώ

30/07/2014: ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕ ΣΩΡΕΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ. ΧΑΛΚΙΔΑ
Συνελήφθη 32 χρονος Αλβανός στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας, που σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν σωρεία Ενταλμάτων και καταδικαστικών Αποφάσεων για σοβαρά ποινικά αδικήματα, όπως: ληστειών κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και τέλεση κλοπών από κοινού, επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού, οπλοφορία, οπλοχρησία, καθώς και κατοχή και χρήση πλαστού διαβατηρίου, κ.ο.κ.

29/07/2014: ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΓΥΦΤΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
60 περίπου άτομα επιτέθηκαν ο ένας στον άλλον, εννέα άτομα τραυματίστηκαν και ο καβγάς συνεχίστηκε στους διαδρόμους του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης. Η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις, ενώ ένας αστυνομικός δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε ελαφρά.

28/07/2014: ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΧΤΗΝΟΣ ΑΣΕΛΓΕΙ ΣΕ 13ΧΡΟΝΕΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Ποινή κάθειρξης τριών ετών και έξι μηνών χωρίς αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο σε έναν 25χρονο Πακιστανό που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη, λίγη ώρα αφ’ ότου προσπάθησε να ασελγήσει σε δυο ανήλικα κορίτσια!

29/07/2014: ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ 50ΧΡΟΝΟ- ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Οι δύο Βούλγαροι συλληφθέντες (μία γυναίκα και ένας άντρας), στις 28/07 το πρωί αφού χτύπησαν έναν 50χρονο, του πήραν χρήματα και το τηλέφωνό του..

30/07/2014: ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΙΟΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΜΠΟΛΑ – ΗΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ
40 επιβάτες μοιραίας πτήσης αναζητεί η βρετανική αστυνομία, αφού συνταξίδεψαν με φορέα του δολοφονικότερου ιού της ιστορίας του Έμπολα από την Αφρική. ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΚΛΠ.

30/07/2014: ΕΛΟΝΟΣΙΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΣΤΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΦΑΡΜΑΚΑ
Αλλά και από τη ΝΑ Ασία έχουμε «καλά νέα»: νέο μικρόζωο ελονοσίας ανθεκτικό στα ισχυρότερα μέχρι σήμερα γνωστά φάρμακα ανεκάλυψαν να εξαπλώνεται γοργά. ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΒΕΒΑΙΑ…

31/07/2014: ΑΛΒΑΝΟΚΟΣΣΟΒΑΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ISIL
Η φωτο ενός Ισλαμιστή του ΙΚΙΛ που έκοβε το κεφάλι ενός Σύριου δημοσιεύθηκε στο Facebook. Πρόκειται για έναν 24χρονο αλβανικής καταγωγής, ονόματι Λαβντρίμ Μουτζαχέρι, από την πόλη Kaçanik του νοτίου Κοσσυφοπεδίου.

27/07/2014: Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΑΓΙΟΥΣΟΥΦ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΗΣ «ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»
Παραβιάζοντας τους ΟΡΚΟΥΣ του στη Βουλή και τη Συνθήκη της Λωζάννης ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Βο(υ)λευτής του ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί τον προσδιορισμό ΤΟΥΡΚΟΙ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙ;;;

29/07/2014: ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΕΛ ΦΕΡΝΕΙ ΛΑΘΡΟ
Επιδεικνύοντας το πόσο «Δημοκράτης» είναι, η σταφιδιασμένη συκιά που ψήφισαν για Δήμαρχο οι εθνοπροδότες της Θες/νίκης εξυβρίζει τους δημότες-κατοίκους Τούμπας που αρνούνται να φτιαχτεί «ξενώνας»-ΦΙΔΟΦΩΛΙΑ για ΛΑΘΡΟ στην πόλη τους.

16-31/07/2014: ΠΛΟΥΣΙΑ «ΣΟΔΕΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧ. «ΘΗΣΕΑΣ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Προσήχθησαν 5.976 άτομα και συνελήφθησαν 475 άτομα εκ των οποίων:>Διακόσια εβδομήντα ένα (271) για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών>Σαράντα δύο (42) για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων προσώπων>Εκατόν ένδεκα (111) για παρεμπόριο>Επτά (7) για λαθρεμπόριο>Δεκαπέντε (15) για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών>Οκτώ (8) για καταδικαστικές αποφάσεις>Τέσσερα (4) για παράβαση του Υγειονομικού κανονισμού>Τέσσερα (4) για παράβαση του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας>Τέσσερα (4) για παράβαση του Νόμου περί όπλων>Ένα (1) για παράβαση του Νόμου περί παιγνίων>Ένα (1) για κλοπές>Επτά (7) για λοιπές παραβάσεις.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
Από Αλλοδαπούς, «Ευπαθείς» και «Δανειστές» εξολοθρεύεται ο ελληνικός λαός με άμεσες δολοφονίες, με εξώθηση στην αυτοκτονία, με κλοπές-στέρηση κόπων μιας ζωής, με πλιατσικολόγηση υποδομών, με λαθρεμπόριο ναρκωτικών, με στέρηση εργασιών, με μετάδοση ασθενειών, με κατάληψη θέσεων στα νοσοκομεία

17/07/2014: ΜΑΧΕΣ ΓΥΦΤΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ρομά εκτυλίχθηκε στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου στο ύψος του “Μητέρα”. Φαίνεται μάλιστα να κατέληξε σε μικροτραυματισμούς.

15/07/2014: ΝΕΓΡΟΙ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΠΕΖΟΥΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΥΠΟ ΑΠΕΙΛΗ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ
Οι συλληφθέντες, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών τους, από τις αρχές του έτους 2013 είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με διαρκή και δομημένη δράση και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διέπρατταν ληστείες σε βάρος πεζών.

17/07/2014: ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 45 και 41 ετών..

17/07/2014: ΠΟΛΥΜΕΛΗΣ ΑΓΕΛΗ ΡΟΜΑ ΡΗΜΑΖΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗ ΘΗΒΑ
Τα 7 μέλη της εγκληματικής ομάδας ενέχονται, με την ίδια ή διαφορετική σύνθεση και ρόλους ανά περίπτωση, στη διάπραξη:Δεκατεσσάρων (14) κλοπών και οκτώ (8) αποπειρών κλοπών Ι.Χ.Ε. και Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτων.Δεκαεπτά (17) κλοπών ποσοτήτων πετρελαίου, από φορτηγά αυτοκίνητα και γεωργικούς ελκυστήρες. Η συνολική ποσότητα πετρελαίου που αφαίρεσαν, ανέρχεται τουλάχιστον στους (3) τόνους και (200) λίτρα.

16/07/2014: ΓΥΦΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΦΥΡΙ ΕΞΟΡΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Στα διόδια της Βελιγοστής περίμεναν την περασμένη Παρασκευή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας έναν 28χρονο τσιγγάνο από το Ζεφύρι, την 22χρονη γυναίκα του και την 35χρονη αδερφή του, που επέστρεφαν στην Αθήνα μετά από μια… εξόρμηση στους Γαργαλιάνους και τη Βέργα για κλοπές.

18/07/2014: 7ΜΕΛΗΣ ΑΓΕΛΗ ΓΥΦΤΩΝ ΡΗΜΑΖΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Έβρισκαν αγγελίες για επιπλωμένα διαμερίσματα, πήγαιναν ως ενδιαφερόμενοι ενοικιαστές, έβλεπαν όσα τους ενδιέφεραν και όταν απουσίαζαν οι ιδιοκτήτες , μπούκαραν και δεν άφηναν τίποτα…όρθιο!.

20/07/2014: ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΙΕΡΡΗΞΕ ΖΑΧ/ΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΚΛΟΠΗ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Ο 18χρονος (ως δια μαγείας όόόόλοι οι πακιστανοί είναι νέοι σε ηλικία…) αφού παραβίασε παράθυρο ζαχαροπλαστείου, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (83) ευρώ και αναψυκτικά.

21/07/2014: ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ – ΣΤΥΡΑ ΕΥΒΟΙΑΣ
Φαίνεται πώς ο ΑΠΟΧΤΗΝΩΜΕΝΟΣ φονιάς της αδέσποτης σκυλίτσας ταβερνιάρης στα Στύρα ήταν ΚΑΙ Αλβανόφιλος… Αλλιώς πώς να εξηγήσουμε τη ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ από τα αλβανά που ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ τους ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ διαδηλωτές;;;

17/07/2014: ΠΟΛΩΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
57χρονος Πολωνός (για να μη νομίζετε ότι είναι καλύτεροι…) μαχαίρωσε ομοεθνή του (πάλι καλά, τους τελείωσαν οι Έλληνες φαίνεται) στο Κέντρο της Αθήνας και συνελήφθη.

18/07/2014: ΓΥΦΤΟΣ ΠΥΡΠΟΛΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ – ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ!
Οι πυροσβέστες που έφθασαν στο σημείο βρήκαν έναν 35χρονο Ρομά, που είχε βάλει τη φωτιά και άρχισε να τους απειλεί όταν αυτοί πήγαν να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες.Τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν μετά από πολύ προσπάθεια, γιατί αντιστάθηκε σθεναρά, και να τον συλλάβουν με τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ.

17/07/2014: ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ (ΜΕΣΩ ΣΚΟΠΙΩΝ) ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ
Τα όπλα, το περίφημο φορτίο των όπλων του «Επαναστατικού Αγώνα» τα αντιαρματικά RPG αλλά και πιστόλια για αντάρτικο πόλεων, προέρχονταν απο το Αλβανόφωνο τμήμα των Σκοπίων.

20/07/2014: ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΓΥΦΤΩΝ – ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Ένα επεισόδιο μεταξύ Ρομά κατέληξε σε… πιστολίδι στην περιοχή του Ασπροχώματος.Τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στην είσοδο της Καλαμάτας και στη συνέχεια ο οδηγός του οχήματος έστρεψε το «9άρι» του στο άλλο αυτοκίνητο.

16/07/2014: ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ
Αλλοδαπός, ο οποίος διαμένει στο Άστρος, ταξίδεψε στην πατρίδα του, όπου κόλλησε το νόσημα και νόσησε με την επιστροφή του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα την Αθήνα.

18/07/2014: ΓΥΦΤΟΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
Επίθεση δέχθηκε ηλικιωμένος στην Κανδήλα από ζευγάρι Ρομά. Του άρπαξαν τα χρήματα …και πήγαν εκδρομή μέχρι την Πρέβεζα! Τους συνέλαβαν στο Άκτιο.

17/07/2014: ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΕΣ ΡΗΜΑΖΑΝ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ-ΤΟ ΜΕΤΡΟ
Συνελήφθη στον σταθμό του ΗΣΑΠ «Αττική», 44χρονος υπήκοος Ρουμανίας, ο οποίος λίγο νωρίτερα αφαίρεσε χρηματικό ποσό από επιβάτη του συρμού του μετρό, αλλά έγινε αντιληπτός και ακινητοποιήθηκε. Από κοινού με δύο άγνωστους συνεργούς του, το τελευταίο τρίμηνο είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με διακριτούς ρόλους και δημιουργώντας τεχνηέντως συνωστισμό εντός των συρμών και σε σταθμούς αφαιρούσαν από επιβάτες πορτοφόλια, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα. Μέχρι στιγμής εξακριβώθηκε ότι είχαν διαπράξει οκτώ κλοπές από πολίτες σε σταθμούς και εντός των συρμών του μετρό και του ΗΣΑΠ..

19/07/2014: ΟΡΔΕΣ ΓΥΦΤΩΝ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ
Οι συλλήψεις της αστυνομίας είναι καθημερινές. Καθημερινά επίσης εξαρθρώνονται σπείρες όμως πρόκειται για φαινόμενο που δεν έχει τέλος. Άλλοτε παριστάνοντας τους πωλητές εποχικών ειδών, άλλοτε αναζητώντας δήθεν υλικά προς αγορά, οι ομάδες των αθίγγανων καταφέρνουν να φτάσουν μέχρι τις αυλές των σπιτιών και στη συνέχεια όλα είναι εύκολα γι’ αυτούς.
πηγη