Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Αυτός είναι ο αλβανός ληστής που λήστευε σούπερ μάρκετ. Συνελήφθη στην Αθήνα


Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 22χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται για ληστείες σε καταστήματα σούπερ μάρκετ.


Πρόκειται για τον GJETAJ ή BACAJ Leonardo ή Erlon του Pjeter ή Gjovalin και της Gjelina, που γεννήθηκε το 1992 στην Αλβανία.

Ο 22χρονος, συνελήφθη στις 27 Ιουλίου 2014, στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), κατηγορούμενος για ληστεία κατά συναυτουργία, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, στις 24 Ιουλίου 2014 ο συλληφθείς μαζί με άγνωστο συνεργό του, που αναζητείται, εισέβαλαν σε κατάστημα σούπερ μάρκετ στα Πατήσια και αφού απείλησαν τον υπάλληλο, αφαίρεσαν από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Σημειώνεται ότι κατά το παρελθόν, ο 22χρονος είχε συλληφθεί επίσης για ληστεία και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695532 και 210-8695533, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.