Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Σε όλη την Ευρώπη εξαρθρώνουν πυρήνες ισλαμικής τρομοκρατίας και εδώ οι πολιτικάντηδες ετοιμάζουν «αντιρατσιστικό» και τζαμί


Σε όλη την Ευρώπη εξαρθρώνουν πυρήνες ισλαμικής τρομοκρατίας και εδώ οι πολιτικάντηδες ετοιμάζουν «αντιρατσιστικό» και τζαμίΤην ώρα που ο αραβικός κόσμος βρίσκεται σε διχασμό και αναβρασμό, με αφετηρία την αμερικανοσιωνιστική επέμβαση στην Συρία, αλλά και την αμερικανοκίνητη τζιχάντ του ISIS στο Ιράκ, στην Ευρώπη και κυρίως στα Βαλκάνια, αυξάνονται οι ενδείξεις και οι αποδείξεις για φυτώρια τζιχαντιστών.

Ήδη αλβανοί, κοσοβάροι, λοιποί μουσουλμάνοι των Βαλκανίων, αλλά και Ολλανδοί, Αυστραλοί έχουν ενωθεί με τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα και λοιπών χρηματοδοτούμενων από τους αμερικανούς οργανώσεων, προκειμένου να σπείρουν τον τρόμο στην Μέση Ανατολή και την φρίκη, δια των ανταποκρίσεων, στην Δύση.

Σε όλες τις χώρες της Δύσης έχει σημάνει συναγερμός για αυτή την πρωτόγνωρη «μετανάστευση» τζιχαντιστών από την Ευρώπη προς την Μέση Ανατολή και κατηχητών που κάνουν την αντίστροφή πορεία. Σε πολλές χώρες του κόσμου έχουν υπάρξει συλλήψεις για στρατολόγηση τζιχαντιστών μέσα σε τζαμιά και σε χώρους ζύμωσης τέτοιων φαινομένων, όπως π.χ. οι καταλήψεις των αναρχικών στην Ελλάδα.

Η μόνη χώρα που δεν δείχνει να ετοιμάζεται για τον επερχόμενο ισλαμικό τρόμο είναι η Ελλάδα των σαμαροβενιζέλων.  

Την ίδια ώρα που όλα τα κράτη του κόσμου φροντίζουν για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου, η κυβέρνηση των υποτακτικών φέρνει εσπευσμένα τον «αντιρατσιστικό» νόμο, ώστε να μπορέσουν να ζητήσουν άσυλο άμεσα όλοι οι επίδοξοι τζιχαντιστές. Το μόνο που απαιτείται είναι να κάνουν μία ψευδή καταγγελία περί «ρατσιστικής επιθέσεως» και αυτομάτως θα κερδίζουν ένα έτος παραμονής στην Ελλάδα.

Παραλλήλως ετοιμάζεται, με την… ευγενική χορηγία Μπόμπολα, Κόκκαλη κ.λ.π., ένα τζαμί στον Βοτανικό, ώστε να χρησιμεύσει ως χώρος στρατολόγησης επίδοξων τζιχανιστών, βομβιστών αυτοκτονίας κ.α. που θα δράσουν είτε στην Μέση Ανατολή, είτε απευθείας στην Ελλάδα, μέσω συνεργασίας με την εγχώρια τρομοκρατία ή αυτόνομα. 

Οι πολιτικάντηδες με τις εξυπηρετήσεις τους προς τους εργολάβους - καναλάρχες εκθέτουν ολόκληρη την χώρα στον ισλαμικό τρόμο. Παράλληλα τα κανάλια της διαφθοράς φροντίζουν για την αποσιώπηση αυτού του προφανούς κινδύνου, με το βλέμμα στραμμένο στα κέρδη που θα αποκομίσει η εργοδοσία τους.