Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΜΥΚΟΝΟΣ: Στα χέρια της αστυνομίας οι δύο θρασύτατοι Ιταλοί που διακινούσαν ναρκωτικά (όλων των ειδών) και χρησιμοποιούσαν πλαστά χαρτονομίσματα !

mykonos
Απίστευτο θράσος των δύο Ιταλών “πρεζέμπορων”που συνελήφθησαν στη Μύκονο , όχι μόνο διακινούσαν  ναρκωτικά, αλλά για και για τις καθημερινές συναλλαγές τους χρησιμοποιούσαν πλαστά χαρτονομίσματα.


Συνελήφθησαν προχθές (14.8.2014) στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο υπήκοοι Ιταλίας ηλικίας 25 και 27 ετών κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την διακίνηση, κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και κλοπή.

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών και κυκλοφορίας πλαστών χαρτονομισμάτων, ακινητοποιήθηκαν οι κατηγορούμενοι και ακολούθησε έλεγχος κατά τον οποίο βρέθηκαν στην κατοχή τους 8 χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, που έφεραν τον ίδιο σειριακό αριθμό.

Από την εξελικτική πορεία της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι οι δράστες κατείχαν στο χώρο που διέμεναν:
Κοκαΐνη βάρους περίπου 5,5 γραμμαρίων, συσκευασμένη σε έξι φιξάκια
Κατεργασμένη κάνναβη βάρους 92 γραμμαρίων
Ακατέργαστη κάνναβη βάρους 64 γραμμαρίων
Μεθαμφεταμίνη ( MDMA ) βάρους 23 γραμμαρίων, τοποθετημένη σε δεκαεπτά αυτοσχέδιες συσκευασίες
Ζυγαριά ακριβείας
Μαχαίρι το όποιο είχε στη λάμα του ίχνη ναρκωτικών ουσιών
7 πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ
3 κινητά τηλέφωνα

Όπως εξακριβώθηκε οι δράστες κατείχαν τις ναρκωτικές ουσίες με σκοπό τη διακίνηση τους, ενώ παράλληλα χρησιμοποιούσαν τα πλαστά χαρτονομίσματα στις δοσοληψίες τους κατά την διαμονή τους στο νησί της Μυκόνου.

Οι ναρκωτικές ουσίες, τα πλαστά χαρτονομίσματα και τα υπόλοιπα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, για δυο από τα κατασχεμένα κινητά τηλέφωνα ερευνάται η προέλευσή τους.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν χθες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.