Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Χαλκίδα: Ελεύθερος αφέθηκε ο βούλγαρος που προσπάθησε να βιάσει μια 29χρονη



Χαλκίδα: Ελεύθερος αφέθηκε ο βούλγαρος που προσπάθησε να βιάσει μια 29χρονηΠΡΟΦΑΝΩΣ.. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ.. ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ..

Προφανώς οι ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές έκριναν ότι ο αλλοδαπός δεν είναι ύποπτος φυγής, δηλαδή δεν θα φύγει στην βουλγαρία και φυσικά δεν πρόκειται να επιτεθεί για να βιάσει καμιά ανυποψίαστη κοπέλα.

Μεταφέρουμε την είδηση όπως δημοσιεύθηκε στα τοπικά μέσα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 49χρονος Βούλγαρος, που οδηγήθηκε το μεσημέρι στον Ανακριτή Χαλκίδας, για απόπειρα βιασμού νεαρής κοπέλας που διαμένει στην περιοχή. Συγκεκριμένα, ο 49χρονος θα δίνει το παρών στην Ασφάλεια Χαλκίδας δύο φορές το μήνα, έως ότου γίνει το δικαστήριο.

Σύμφωνα με καταγγελία της 29χρονης, ο Βούλγαρος αποπειράθηκε να την βιάσει μέσα σε παλαιά κατοικία στη Χαλκίδα, ωστόσο η ίδια αντιστάθηκε και κατάφερε να διαφύγει. Μετά από άμεση κινητοποίηση οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν τον 49χρονο, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την καταγγέλλουσα και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού.

Τελικά ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και αφέθηκε ελεύθερος.