Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΟΛΟΝΥΧΤΙΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ 27ΧΡΟΝΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ AIDS ΚΑΙ ΦΥΜΑΤΙΚΟ. ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ-ΣΚΗΝΕΣ ΑΛΛΟΦΡΟΣΥΝΗΣ


Μια ακόμα εξωφρενική υπόθεση που καταδεικνύει την αδυναμία της Πολιτείας να ελέγξει την αθρόα εισβολή και διαβίωση λαθρομεταναστών στην επικράτεια, έρχεται στο φως από ρεπορτάζ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ. 

Σύμφωνα με ακόμα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, 27χρονος Πακιστανός μεταφέρθηκε από την περιοχή της Σκάλας Λακωνίας(εκεί όπου οι αλλοδαποί εργάτες αριθμούν πάνω από 1000 και πριν από μερικές μέρες έκαναν ηχηρή πορεία στους δρόμους της πόλης καταλαμβάνοντας δημόσια κτίρια), το βράδυ της Πέμπτης στο Νοσοκομείο της Σπάρτης γιατί δεν αισθανόταν καλά.

Ο μετανάστης την ώρα που υποβαλλόταν σε εξετάσεις ,για άγνωστους λόγους, πήδησε από το παράθυρο και διέφυγε στο προαύλιο του Νοσοκομείου προκαλώντας τον πανικό σε γιατρούς, νοσηλευόμενους και νοσηλευτικό προσωπικό.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αστυνομικοί μετά από καταδίωξη κατάφεραν να συνετίσουν τον παθόντα και αφού με συνοδεία τον επιβίβασαν σε ασθενοφόρο, τον μετέφεραν με διακομιδή στο Νοσοκομείο “Σωτηρία” στην Αθήνα.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, ο ασθενής αλλοδαπός είναι φορέας του Aids αλλά και της φυματίωσης...!!!

Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό αφού στην περιοχή της Νότιας Λακωνίας οι κακές συνθήκες διαβίωσης, η αθρόα εισβολή λαθραίων αλλά και η ανεξέλεγκτη διακίνηση αλλοδαπών εργατών στην ευρύτερη ζώνη της Σκάλας Λακωνίας έχουν δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα.

Οι αλλοδαποί φωνάζουν για κακομεταχείριση ενώ οι κάτοικοι του κάμπου ανησυχούν για μετάδοση ασθενειών που πλήττουν την Δημόσια Υγεία