Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΙΔΟΥ ΤΟ… SUCCESSSTORY: ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 135% Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ


clip_image001Ρεπορτάζ για τα κύματα των λαθρομεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα μέσω Αιγαίου, είχε το καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής», με τίτλο «Ο άγνωστος πόλεμος με τους μετανάστες στο Αιγαίο».

Και γιατί «άγνωστος»; Διότι η συγκυβέρνηση, οι «ενημερωτές» μας και η δήθεν αντιπολίτευση τηρούν σιγή ιχθύος για τα συμβαίνοντα, για να μη χαλάσουν το κλίμα τεχνητής ευφορίας που καλλιεργούν οι Σαμαροβενιζέλοι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος, το πρώτο εξάμηνο του 2014 σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2013 οι συλλήψεις μεταναστών που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας παρουσίασαν αύξηση κατά 135% (3.915 πέρυσι και 9.208 εφέτος).

Επίσης στην Τουρκία βρίσκονται τουλάχιστον 761.000 καταγεγραμμένοι Σύριοι πρόσφυγες. Σ’ αυτούς θα πρέπει να προστεθούν λαθρομετανάστες από άλλες χώρες της Ασίας, όπως το Αφγανιστάν και η Δυτική και Υποσαχάρια Αφρική. Οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στα παράλια και περιμένουν την ώρα που θα περάσουν… απέναντι!

(ΥΓ) 1: Αλήθεια, ο νέος ΠΡΟ-ΠΟ που πήγε στον Έβρο (από τον οποίο ελάχιστοι λαθρομετανάστες μπουκάρουν, λόγω του φράχτη…) και μοίρασε χαμόγελα, θα πάει και σε κανένα νησί του Αιγαίου;

(ΥΓ) 2: Και δεν έχουν αρχίσει ακόμα να περνάνε στην Τουρκία οι πρόσφυγες από το Ιράκ. Φανταστείτε τι μας περιμένει…