Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Συνελήφθη ο ανήλικος Ρουμάνος, που λήστευε με την απειλή μαχαιριού, ηλικιωμένες στην Πάτρα

gria
Πιο ασφαλείς θα νιώθουν οι γυναίκες που περπατούν στους δρόμους της Πάτρας, μετά τη σύλληψη ενός ανήλικου αλλοδαπού κακοποιού που είχε επιτεθεί σε τουλάχιστον τρεις, τις είχε χτυπήσει και τις είχε απειλήσει με μαχαίρι για να αρπάξει τις χρυσές αλυσίδες που φορούσαν!

Όλες οι ληστείες είχαν γίνει στο διάστημα των 20 τελευταίων ημερών, αλλά ο 17χρονος Ρουμάνος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης είχε και δυο συνεργούς οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται. 

Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ανήλικος εμπλεκόταν σε παρόμοιες επιθέσεις, καθώς είχε συλληφθεί και στο παρελθόν.

Ο νεαρός κακοποιός εντοπίστηκε λίγη ώρα αφ’ ότου άρπαξε μαζί με τους συνεργούς του μια χρυσή αλυσίδα από το λαιμό μιας 67χρονης την οποία ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού. Στην Ασφάλεια όπου προσήχθη, τον αναγνώρισαν μια 56χρονη και μια 79χρονη τις οποίες είχε χτυπήσει μαζί με έναν ακόμα συνεργό του για να αρπάξει τις αλυσίδες τους.

Μάλιστα, στην πρώτη περίπτωση είχαν χτυπήσει και τον 72χρονο σύζυγο της γυναίκας! Ο 17χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για την εξιχνίαση και άλλων ληστειών που τυχόν έχει διαπράξει.