Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Μύκονος: Αλβανός σκότωσε με σκεπάρνι τον άνθρωπο που τον φιλοξενούσε..!

Ο νεαρός Αλβανός που τον σκότωσε χτυπώντας τον στο κεφάλι με ένα σκεπάρνι έφυγε κλειδώνοντας πίσω του την πόρτα..!

 

Επί δέκα ημέρες φιλοξενούσε στο σπίτι του τον αλβανό δολοφόνο του, ο 49χρονος που βρέθηκε σε κατάσταση σήψης στις 14 Ιουλίου μέσα στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου σε περιοχή της Μυκόνου, όπου κατοικούσε!

Ο νεαρός Αλβανός που τον σκότωσε χτυπώντας τον στο κεφάλι με ένα σκεπάρνι και έφυγε κλειδώνοντας πίσω του την πόρτα, εντοπίστηκε στην Παιανία από αστυνομικούς και ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε ο δράστης είχε μεταβεί στη Μύκονο την 4.7.2014 και φιλοξενούνταν από τον 49χρονο Ελληνα. Το μεσημέρι της επόμενης ημέρας (5.7.2014), ύστερα από διένεξη που είχαν μεταξύ τους, ο 19χρονος σκότωσε τον 49χρονο, χτυπώντας τον με σκεπάρνι. Αμέσως μετά το έγκλημα επιβιβάστηκε σε πλοίο με προορισμό τον Πειραιά.

Σημειώνεται ότι, στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα του θύματος, καθώς επίσης στο χώρο του εγκλήματος εντοπίστηκε γενετικός τύπος που ταυτοποιήθηκε συγκριτικά με βιολογικό υλικό που λήφθηκε από τον κατηγορούμενο.

Το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου και μετά την έκδοση σχετικού εντάλματος ο 19χρονος υπήκοος Αλβανίας συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον κ. Ανακριτή Σύρου.