Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Όπλα και μαχαίρια απο αλλοδαπούς στα διόδια της Καβάλας! Παραλίγο τραγωδία στη μέση του δρόμου!

Συνελήφθησαν, προχθες Δευτέρα, στον κόμβο Αγίου Σύλλα Καβάλας, της Εγνατίας Οδού, τέσσερα άτομα, δύο υπήκοοι Τουρκίας, ηλικίας 26 και 30 ετών, μία 26χρονη υπήκοος Γαλλίας και ένας 47χρονος Έλληνας, για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης. 

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα το μεσημέρι, στο σταθμό διοδίων Μουσθένης της Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας, ξέσπασε ένας έντονος διαπληκτισμός, μεαποτέλεσμα οι τρεις αλλοδαποί δράστες να προξενήσουν φθορές στο αυτοκίνητο του 47χρονου, ο οποίος αρχικά κινήθηκε με το όχημά του εναντίον του 26χρονου και στη συνέχεια επιχείρησε να μαχαιρώσει τον 30χρονο, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κάποιον από τους δύο.

Στη συνέχεια, ο 26χρονος απείλησε τον 47χρονο με πιστόλι και ο τελευταίος μπήκε γρήγορα στο όχημά του και τράπηκε σε φυγή.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, η κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν και να συλληφθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα όλοι οι δράστες.
Οι έρευνες έβγαλαν... "λαβράκια"
 
Οι έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα οχήματα από την αστυνομία, είχαν ως αποτέλεσμα να βρεθούν ένα πιστόλι, 12 φυσίγγια, καθώς και 3 μαχαίρια, συνολικού μήκους από 17 έως 22 εκατοστά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.