Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Συνελήφθη στη Ρόδο 35χρονος Αλβανός δραπέτης φυλακών για διακίνηση ναρκωτικών, πλαστογραφία και αντίσταση.

elas-lyste_blogspot

Συνελήφθη στη Ρόδο 35χρονος Αλβανός δραπέτης φυλακών για διακίνηση ναρκωτικών, πλαστογραφία και αντίσταση.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φιξάκια ηρωίνης και κοκαΐνης, πλαστή ταυτότητα ομογενούς και 3.000 ευρώ

Συνελήφθη χθες (29.7.2014) στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας κατηγορούμενος για απόδραση, πλαστογραφία πιστοποιητικών, κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και αντίσταση κατά τη σύλληψη του.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι περιπολούντες αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου εντόπισαν στην παραλία της Κρεμαστής Ρόδου τον 35χρονο, ο οποίος προκειμένου να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο αντιστάθηκε αρχικά, αλλά τελικά ακινητοποιήθηκε.

Στην κατοχή του κατηγορούμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης αντίστοιχα, μια πλαστική κάρτα-κλειδί με υπολείμματα ηρωίνης, ένα πλαστό Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι ο δράστης είχε αποδράσει από κλειστή φυλακή στην οποία εξέτιε ποινή δεκαετούς κάθειρξης για διακίνηση ηρωίνης, παραβιάζοντας από 24.1.2014 τακτική άδεια που του είχε χορηγηθεί.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.