Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ! ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ, ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ...

Ένας 24χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, συνελήφθη την Τετάρτη, στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειανατολικής Αττικής, για απάτες κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος πολιτών καθώς και για πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς το τελευταίο δίμηνο, χρησιμοποιώντας πλαστά στοιχεία και στοιχεία πιστωτικών καρτών τρίτων προσώπων εν άγνοιά τους, εξαπατούσε επιχειρήσεις πώλησης ηλεκτρονικών ειδών και προέβαινε σε αγορές προϊόντων, τα οποία στη συνέχεια μεταπωλούσε αποκομίζοντας σημαντικά οικονομικά οφέλη. Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι έχει διαπράξει δώδεκα απάτες, ενώ η συνολική οικονομική ζημία ανέρχεται στα 6.612 ευρώ.
Στην κατοχή του και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο φορητοί υπολογιστές, μία τηλεόραση,  ένα κινητό τηλέφωνο, τρία πλαστικά στελέχη καρτών κινητής τηλεφωνίας, μία κάρτα αναλήψεως τράπεζας, ένα πιστόλι REPLICA και ένα φυσίγγιο κρότου. Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.