Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ! ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΥΠΟ ΤΑ "ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ" ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ..

Ένα μεγάλο πρόβλημα που παραμένει άλυτο και που το κράτος δεν έχει αποφασίσει ποτέ να ασχοληθεί σοβαρά μαζί του… 
 
 Ο λόγος για τη δημόσια χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Φαινόμενο που σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας έρχονται, βρίσκεται σε μεγάλη έξαρση τους τελευταίους μήνες. 
 
Αλλοδαποί και τσιγγάνοι επί το πλείστον, δρουν ανεξέλεγκτοι και δεν διστάζουν πλέον να κάνουν χρήση και διακίνηση ναρκωτικών σε δημόσιους χώρους ακόμα και όταν υπάρχει γύρω τους αρκετός κόσμος.
Και το τελευταίο διάστημα οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν βρει «καταφύγιο» για τα καμώματα τους στους χώρους των Προαστιακών Σταθμών, κυρίως στους πιο απομακρυσμένους. Οι καταγγελίες από τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο μέσο μεταφοράς είναι πλέον καθημερινές και πιο πολλές από ποτέ. Οι διαμαρτυρίες στους υπαλλήλους των σταθμών, που από τη μεριά τους βιώνουν καθημερινά το τραγικό αυτό θέαμα μη μπορώντας να κάνουν το παραμικρό, είναι αμέτρητες.
 
«Η δυσκολία φύλαξης των συρμών, δεν μας επιτρέπει να ρισκάρουμε την ασφάλεια των ταξιδιωτών» παραδέχεται στέλεχος της εταιρείας.
 
Οι καταγγελίες αφορούν χρήση ναρκωτικών, ελλιπή καθαριότητα στους χώρους των σταθμών λόγω συγκέντρωσης αρκετών ενέσεων, παρενόχληση από τους χρήστες που ζητούν χρήματα για να αγοράσουν τη δόση τους και πολλές φορές και αργοπορία δρομολόγιων, αφού στον χώρο που βρίσκονται οι ράγες εντοπίζονται αναίσθητοι αλλοδαποί λόγω χρήσης…
 
Υπάρχουν μάλιστα και καταγγελίες για χρήση και διακίνηση ακόμα και μέσα στα βαγόνια και τους συρμούς, με τους χρήστες να μην πτοούνται από την παρουσία του κόσμου, ο οποίος παρακολουθεί φοβισμένος και οργισμένος. Όσο για τις τουαλέτες, στους περισσότερους σταθμούς έχουν πλέον κλειδωθεί και χρησιμοποιούνται μόνο από τους υπαλλήλους, οι οποίο φοβούνται για την ίδια τους τη ζωή κυρίως κατά τη διάρκεια της νύκτας.
 
Το ανησυχητικό είναι η αδράνεια της αστυνομίας που ορισμένες φορές αρέσκεται μόνο στο να παρακολουθεί χωρίς να επεμβαίνει (αυτές είναι οι άνωθεν εντολές;). Και όταν προχωρά σε συλλήψεις, οι δράστες την επόμενη μέρα αφήνονται ελεύθεροι… Κ
 
αι οι σεκιούριτι που βρίσκονται στον χώρο παρακολουθούν και αυτοί διακριτικά και μόνο… Και όπως αναφέρουν νιώθουν και οι ίδιοι απροστάτευτοι (!!!) και προσπαθούν να αποφεύγουν οποιαδήποτε εμπλοκή, αφού η αστυνομία είναι αυτή που φέρει την ευθύνη.
 
Όλα αυτά στην Ελλάδα την οποία οι κυβερνώντες πανηγυρίζουν πως έχουν φτιάξει προς το καλύτερο… Ανεξέλεγκτη χρήση και διακίνηση σκληρών ναρκωτικών ουσιών απο αλλοδαπούς , όπως καταγγέλεται, σε χώρους που κυκλοφορούν καθημερινά αρκετές χιλιάδες γονείς με τα παιδιά τους… Αυτή είναι η «Νέα Ελλάδα» που ονειρεύονται να δημιουργήσουν