Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΡΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ!



ΑΛΒΑΔύο 33χρονοι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Αλβανία, συνελήφθησαν στην Κόρινθο, ως μέλη εγκληματικής συμμορίας που διέπραττε κλοπές σε τρεις νομούς παρακαλώ (Κορινθία, Αργολίδα και Αρκαδία), ενώ διαφεύγει της σύλληψης ένας τρίτος Αλβανός…

Η σύλληψη του ενός 33χρονου έγινε με περιπετειώδη τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν αυτός κι ένα ακόμα άτομο, και οι κακοποιοί ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν. 

Αργότερα εγκλωβίστηκαν και να αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το αυτοκίνητο και να φύγουν πεζοί. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο ένας συνελήφθη και ο άλλος διέφυγε. Αργότερα, συνελήφθη και ο δεύτερος 33χρονος.

Από την ανάκριση προέκυψε ότι από τις 27 Απριλίου έως τώρα, οι συμμορίτες διέπραξαν δεκατρείς κλοπές και διαρρήξεις, στο Κορακοβούνι και τον Τυρό Αρκαδίας, στα Σταθέικα, την Αγριλίτσα, την Χούνη, τη Λυρκεία και την Καρυά Αργολίδας, καθώς και στο Ξυλόκαστρο και το Κιάτο Κορινθίας, με λεία 17.000 ευρώ.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!