Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Τεράστιες οι ευθύνες του αντισυνταγματικού τόξου: πάνω από 30% η παράνομη μετανάστευση!


Τεράστιες οι ευθύνες του αντισυνταγματικού τόξου: πάνω από 30% η παράνομη μετανάστευση!Όταν ο ίδιος ο υπουργός Ναυτιλίας ομολογεί πως έχουμε ένα πάρα πολύ αυξημένο κύμα εισροών λαθρομεταναστών, τότε δεν μπορούμε παρά να είμαστε εξαιρετικά ανήσυχοι για όσα προμηνύεται πως θα συμβούν στο πολύ κοντινό μέλλον στην Πατρίδα μας.

Παρά τις προσπάθειες της αντεθνικής κυβέρνησης, των κομμάτων της Αριστεράς και φυσικά των αργυρώνητων δημοσιογράφων να πείσουν τον Λαό για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας, πως φροντίζουν για την επίλυση του μείζονος ζητήματος της λαθρομετανάστευσης, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Χιλιάδες λαθρομετανάστες εισβάλλουν εβδομαδιαία στην Ελλάδα μέσω του Αιγαίου Πελάγους, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο το ήδη τεράστιο πρόβλημα.

Δήθεν συμφωνίες με τους Τούρκους για αποτροπή του έργου των Τούρκων δουλεμπόρων, φράχτης στον Έβρο, η Frontex κατά μήκος των συνόρων, είναι μερικά από τα επιχειρήματα των απατεώνων της πολιτικής προκειμένου να αποδείξουν τάχα την βούληση να συμβάλλουν στην διευθέτηση του προβλήματος. Επί της ουσίας, κανένα από τα ανωτέρω μέτρα δεν αντιμετώπισε το πρόβλημα. Το μόνο το οποίο κατόρθωσε, είναι να μετατοπίσει τις διόδους των λαθροεισβολέων από τη Θράκη στο Αιγαίο.

Τα παραπάνω δεν είναι κινδυνολογίες της Χρυσής Αυγής, όπως θα σπεύσουν να υποστηρίξουν οι υπεύθυνοι του χάους, αλλά δημόσια τοποθέτηση του υπουργού Ναυτιλίας, ο οποίος επισήμανε πως η αύξηση είναι πολύ μεγαλύτερη από 30% που δείχνουν τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου.

Όπως τονίζει, «οι μετανάστες πλέον έρχονται μέχρι και μέρα-μεσημέρι και τους βγάζουν σε παραλίες πολυσύχναστες των νησιών». Ενδεικτικό των αριθμών των λαθροεισβολέων που αφήνονται στα ελληνικά νησιά σύμφωνα με οργανωμένο σχέδιο των τουρκικών αρχών και τούρκων δουλεμπόρων, είναι το στοιχείο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Μ. Βαρβιτσιώτης: «μόνο το Σαββατοκύριακο είχαμε περίπου 400 μετανάστες που βγήκαν στις ελληνικές ακτές»!

Οι στομφώδεις διακηρύξεις Σαμαρά για «επανακατάληψη» των πόλεων έμειναν στο ράφι ελέω της επιχείρησης της παράνομης πολιτικής δίωξης της Χρυσής Αυγής. Κατά τον τρόπο αυτό όμως, εντείνεται και το ήδη οξύ φαινόμενο του ρατσισμού στην Ελλάδα, εις βάρος βεβαίως των Ελλήνων. Ρατσισμός ο οποίος εκπορεύεται από την αντεθνική Χούντα που εξουσιάζει τυραννικά και εξαπολύεται τόσο από τους κρατικούς μηχανισμούς όσο και από τις συμμορίες των λαθρομεταναστών που δρουν υπό καθεστώς απόλυτης ασυδοσίας στην ύπαιθρο και στα αστικά κέντρα της Ελλάδος.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη στη χώρα, η οποία προσέγγισε το πρόβλημα με διάθεση ουσιαστικής επίλυσης. Επίλυσης συμφώνως προς τα συμφέροντα του Έθνους και του Ελληνικού Λαού και πάντοτε υπό το πρίσμα της τήρησης των Νόμων του Κράτους.

Ο υποτιθέμενος ρατσισμός της Χρυσής Αυγής, όπως διατείνονται οι πολιτικοί της αντίπαλοι και οι δημοσιογραφικοί τους λακέδες, δεν είναι παρά η ομολογία αδυναμίας των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου να λύσουν ένα σοβαρότατο πρόβλημα, το οποίο εκθέτει τις αντεθνικές ιδεοληψίες που πρεσβεύουν.