Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Τρεις διακινητές με όπλα στα χέρια σε “γιάφκα” λαθρομεταναστών στο Ηράκλειο.

giafka-lathrometanastwn
Λίγες ώρες μετά την έφοδο των αστυνομικών σε σπίτι της οδού Χριστομιχάλη Ξυλούρη στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου βρέθηκαν στοιβαγμένοι λαθρομετανάστες, οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν και δεύτερη “γιάφκα” στα Καλέσα Ηρακλείου!


Πληροφορίες του cretalive, κάνουν λόγο για επεισοδιακή επιχειρήση καθώς στο σπίτι στα Καλέσα έσπευσε η ομάδα ειδικών αποστολών της Αστυνομίας, περικυκλώνοντάς το. Εκεί υπήρχαν 27λαθρομετανάστες και 3 διακινητές, οι οποίοι μάλιστα κρατούσαν όπλα στα χέρια.

Οι άνδρες της αστυνομίας περικύκλωσαν το κτίριο για να κάνουν την έφοδό τους, ωστόσο ένας από τους εμπλεκόμενους προσπάθησε να διαφύγει από την πίσω πόρτα. Τελικώς όμως, και αυτός πιάστηκε από την αστυνομία.

Ωστόσο, έχει δημιουργηθεί προβληματισμός στην ΕΛ.ΑΣ επειδή για πρώτη φορά αντίκρυσαν τους διακινητές να επιτηρούν τους λαθρομετανάστες με όπλα.

Παράλληλα, οι έρευνες συνεχίζονται καθώς οι αρχές θεωρούν ότι υπάρχει ένα τεράστιο κύκλωμα πίσω από την διακίνηση και μεταφορά των λαθρομεταναστών που πιθανά εμπλέκονται και Κρητικοί.