Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Πάτρα: Χειροπέδες σε 19χρονο αλβανό για διακίνηση ναρκωτικών – Προς απέλαση οι γονείς του. Όλοι παράνομα στην Ελλάδα.

diakinisi
Στον ανακριτή θα οδηγηθεί τη Δευτέρα ο 19χρονος από την Αλβανία, που συνελήφθη μαζί με τους γονείς του, ύστερα από έλεγχο της αστυνομίας στο σπίτι τους, στο οποίο βρέθηκε περίπου ένα κιλό κάνναβης...!


Οι γονείς και ο γιος οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα και σύμφωνα με το Thebest, φαίνεται πως δεν είχαν σχέση με τη διακίνηση, ωστόσο βρίσκονται παράνομα στη χώρα και αναμένεται να απελαθούν.

Το χρονικό
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, “συνελήφθησαν προχθές (10-4-2014) το απόγευμα, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, (πατέρας, μητέρα και γιος), ηλικίας 55, 47 και 19 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών, της οπλοκατοχής και της παράνομης διαμονής στη Χώρα.

Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες που αφορούσαν τη διακίνηση ναρκωτικών, ενήργησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία των τριών αλλοδαπών, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

Μία νάιλον σακούλα με κάνναβη βάρους 967 γραμμαρίων
Δεκαπέντε ακόμα αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 97 γραμμαρίων
Ένα πιστό αντίγραφο πιστολιού
Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
Ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο ο 19χρονος χρησιμοποιούσε ως μέσο επικοινωνίας για τη διακίνηση των ναρκωτικών

Από των έλεγχο των στοιχείων των δραστών προέκυψε ότι, οι τρεις αλλοδαποί είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στη Χώρα”.