Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Κως: Γεωργιανός κατηγορούμενος για τον βιασμό της μπέιμπι σίτερ...

viasmos
Κατηγορούμενος για το βιασμό της 20χρονης μπέιμπι σίτερ των παιδιών του, πριν από έξι χρόνια στη Κω, θα καθίσει αύριο στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου 39χρονος από τη Γεωργία.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε τον Ιούλιο του 2008 στο Τμήμα Ασφαλείας Κω η 20χρονη -τότε- κοπέλα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους αστυνομικούς την Κυριακή 6 Ιουλίου στις 3 το μεσημέρι ο 39χρονος βρισκόταν στο σπίτι του μαζί με τη νεαρή κοπέλα την οποία είχε προσλάβει μαζί με την σύζυγό του ως μπέιμπι σίτερ των δύο ανήλικων παιδιών του.

Την ημέρα εκείνη ο 39χρονος κατηγορείται ότι αφού μιλούσε για μισή περίπου ώρα στην 20χρονη και της εξέφραζε τον θαυμασμό του για το σώμα της, στη συνέχεια χρησιμοποιώντας σωματική βία την ακινητοποίησε και την εξανάγκασε σε εξώγαμη συνουσία παρά τη θέληση της.

Μετά τη καταγγελία οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 39χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό και παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

Μετά την απολογία του, κατά την οποία σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ο 39χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της απαγόρευσης συναναστροφής με την 20χρονη κοπέλα.