Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΙΔΟΥ ΟΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ 66ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ


52F4BE3AE6F31061197635DB214A885BΈχουμε αναφερθεί πολλές φορές στις ληστρικές-δολοφονικές επιθέσεις που δέχονται σχεδόν καθημερινά, σ’ ολόκληρη τη χώρα, οι ανυπεράσπιστοι ηλικιωμένοι Έλληνες, από ληστοσυμμορίες.

Για να δούμε τώρα ποιοι είναι αυτοί οι ληστοσυμμορίτες…


Συνελήφθησαν, λοιπόν, στη Θήβα, δύο «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες», από το Πακιστάν (και αναζητείται άλλος ένας ομοεθνής τους…), οι οποίοι ήταν μέλη δολοφονικής σπείρας ληστών που είχε βάλει στο μάτι σπίτια στα οποία διέμεναν ηλικιωμένοι.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, έχει διαπιστωθεί ότι η σπείρα αφού πρώτα λήστεψε στη συνέχεια δολοφόνησε έναν 66χρονο Έλληνα μέσα στο σπίτι του στη Θήβα, τον Απρίλιο του 2013. Οι ίδιοι Πακιστανοί κακούργοι, είχαν χτυπήσει ανελέητα και έναν 95χρονο (Έλληνα φυσικά) με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών όπου παρέμεινε για αρκετές ημέρες μέχρι να αναρρώσει.

Να τα χαίρονται τα «παλικάρια» οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού.

(ΥΓ): Ο πρόεδρος των Πακιστανών, καθώς και οι συνεργαζόμενοι (με τη γνωστή πρεσβεία…) αριστεριστές, ας κανονίσουν να φέρουν στη δίκη των καθαρμάτων και τους γονείς τους, για να κάνουν κανένα κήρυγμα κατά του… ρατσισμού των Ελλήνων! Δεν τρέχει τίποτα, η πρεσβεία πληρώνει…