Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Αλβανός πυτροβόλησε και τραυμάτησε παρέα ομοεθνών του. - Ήταν παράνομα στη χώρα

Κι άλλος στο νοσοκομείο από τα πυρά του Αλβανού στην Αργολίδα - Ήταν παράνομα στη χώραΤα κεντρικά πρόσωπα του απίστευτου αυτού περισταιτκού που συνέβη στην Ερμιόνη Αργολίδας την πρώτη μέρα του χρόνου, είναι ο 40χρονος την Αλβανία και η 33χρονη φίλη του, επίσης από την Αλβανία την οποία πυροβόλησε στο πρόσωπο!


Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 40χρονος αλβανός αφού ακινητοποίησε το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ως οδηγός η 33χρονη φίλη του, μαζί με ακόμα τρία άτομα (έναν άνδρα και δύο γυναίκες), πυροβόλησε με πιστόλι προς το μέρος της, τραυματίζοντας ωστόσο στο χέρι τον άνδρα συνεπιβάτη, ηλικίας 28 ετών!

Στη συνέχεια, με τη χρήση σωματικής βίας, κατέβασε την 33χρονη από το αυτοκίνητο και την πυροβόλησε, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Στο σημείο πήγε κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας για την εξερεύνηση του χώρου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις κάλυκες και φυσίγγιο πυροβόλου όπλου.

Η 33χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη, ενώ ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, για την παροχή πρώτων βοηθειών.



Στο πλαίσιο της έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, εντοπίστηκε στα Δισκούρια Ερμιόνης Αργολίδας, λίγες ώρες μετά το περιστατικό, ο 40χρονος δράστης, ο οποίος, όπως προέκυψε, αμέσως μετά την πράξη του αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο 40χρονος, ο οποίος είχε σοβαρά εγκαύματα στο σώμα του, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, φρουρούμενος, σε νοσοκομείο της Αττικής, ενώ όπως προέκυψε διέμενε παράνομα στη χώρα.


Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 40χρονου περιλαμβάνει τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της βαριάς σωματικής βλάβης και της παράνομης οπλοκατοχής,
ενώ θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.